background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, October 22, 2012

~:: BenJO WiTH MustaRd & ChEezY SauCe::~


assalamualaikum,ollllsssss....
ape khabar hari ni?ceria2 & sihat2la semuanya harapan saya :)
saya hari ni plak extra sihat,ehehehe!!!
 since my last weekend was fully occupied dgn school play..hari ni all APSSians bercuti,hoooorraaaayyyy!!!!
walaupun cuma sehari okla jgk...dapat jgk merehatkan diri & spend golden moment ngan anak2 :)
pagi2 td sbelum mr papapapito pegi keje..sempat sy alaskan perut dia ngan a very simple meal for brekfes :)
BENJO & topup skit ngan a mixture of mustard & cheezy sauce,...feberet mr papapapito :)

bila anak2 dh bangun...busy layan dorangla plakkn...tetiba rsa cam bestnya jd suri rumah :)
Eechaa plak tetiba hari ni tak nak mkn telur..nasib baik sapuan choco hazelnya masih ada..habisla jgk sekeping stengah roti pg ni :)*bkn senang nk tackle selerea anak2kn*


dalam pikiran saya ni tgh pikir2 lg ni..lunch hri ni nk mkn kt luar ke nk msk je..since we ollsss ber3 je..klau mkn kt luar takut ape2 hal meragam ke ape xbest jgkkn...nk msk plak ksian kt dorg ni tak trlayan plak..dhla laundry dh brbakul2 perlu disettlekn ni..nasib baik 3/4 dh pn my sis settlekn...

hrrrmmmm..takpela...tgkla keadaannya nti mcmna..yg penting nk gelak2 ngan dorang je hri ni,eheheh!!!
klau boleh nk bwk jgk dorg g playground tp mmndgkn cuaca mcm ni..tak sure lg kdaannnya nanti mcmna..mgkin akan ke Citta Mall je..main indoor pn kira okla ye,lallingssss mama :)
dorg pn enjoy je slalunya klau pg sna..mcm dlm gambor kt bwh ni :)
pic was taken last 3 weeks,eheheh!!!

okayla,ollllssss...
insyaAllah till my fingers meet the keyboard again :)
take care :)

4 comments:

JaSSNaNi said...

ASSALAMUALAIKUM..
memang best sesekali jadi suri rumah.. tapi lain org lain rasa dia.. :) ada yg suka.. ada yang tidak kan.. :) kalau sesekali dapat berehat dok umah.. bangun pagi.. siap anak. sarapan.. masak.. tunggu asben balik keje.. hurrmmm.. ok gak.. tapi kadang2 mungkin rasa bosan.. kan kan.. :)

Anum said...

hehehe...

dwaty said...

salam monday... semoga tuan blog juga sihat2 hendaknya...

Aishah Jahirah said...

budak2 mmg susah tackle selera diaorg...sedap tu bekfes...
p/s:pemanggang ajaib 2 xsemestinya beli kat kedai tu.ramai yg dah jual sekarang ni.harga biasa RM129.kalau jd ahli blh dpt harga lbh rendah,tp berapa sy xpasti..