background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, October 4, 2012

~:: WoRLd AnimAL DaY & LipIs ZoO ::~


assalamualaikum,olllssssss.....
it's Thursday again :)
and today is 4th October!
it's WORLD ANIMAL DAY :)

kebetulan plak ada cerita sikit nak share :)
last Saturday we were olllsss kt Lipiskn...
mmg dh jenis habit we ollsss ni..dh alang2 kt tempat baru..ape je tempat yg ada yg boleh di manfaatkn utk beraktiviti ngan my 2 lil fairies..for sure akan dijejak,ehehehhe!!!

so,there we were..ptang Sabtu we olllsss ke Zoo Lipis.. :) 

banyak gambor yg di snap tapi berjanggutla klau nk upload semua,nk edit lagikn...
so i decided to upload a few jela...

jomla layankan the pics of the animals yg ada kt sna ...:)


























Eechaa yg sayang nak tinggalkan rabbit yg comelll2... :)


okayla,ollsssss,...
actually ban yak betul entries dh bersawang kt draft box ni...nti2 akan cuba di edit n publishkn..
agak trkejar2 these few days...after school plak hari2 balik mlm sbb hari2 berjimba jimbi ngan my 2 lil fairies & my other half :)


take care,ollssss....

4 comments:

Anum said...

seronoknya

Aishah Jahirah said...

lama tak pergi zoo dah...last 6-7 thn lepas kot..

Rai Ourkizuna said...

da lama tak pergi tengok binatang boring kat zoo.. hehehe..

NUR said...

Budak2 mmg suka pegi zoo