background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, January 7, 2013

~:: BaRaKa HabbAtuSsaUda By PhaRmaNiaGa ::~




assalamualaikum,olllssss...
u ollsss spernah pegi JOM HEBOH takkk???
haaaa...saya DAH LAAAAMMAAAAA tak pegi,ahahaha!!!
smnjak dah khwin tak pernah pegi sbab dh malas rasanya nak berpanas kt sana,eheheh!!
actually agak seronok gi carnival TV3 yg sangat famous ni...
there are always great deals tau:))

kebetulan last 2 weekskan...kemuncak JOM HEBOH 2012 was held kt Bukit Jalil..and mr papapapito was on duty to look after  a booth owned by his employer..
so he grabbed the chance to buy few things...
antaranya product BARAKA nila :)
sedang elokla sbb stok habbatussauda mmg dh nk habis kt rumah ni :)



ada lagi yg mr papapapito borong :)
untuk saya semestinya kopi kacip fatimah super power nikan ?:)

itula ole2 yg menyambut kepulangan kami daripada cuti2 Pantai Timur :)

bebudak dua orang ni terus landing kt depan TV sesampai je :)

sebelum tu masa kt Lipis sempat rehat2 & had dinner jap sambil layan Que main,...
tengokla ha..sampai comot,eheheh!!


okayla,ollssss...
till we meet again,take care :)

2 comments:

Anum said...

Assalamualaikum
Selamat Pagi
Singgah umah sis kejap :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wuhuuuu...byknye borong.... best2 :)

hihi.. landing nk tido dah ke tu...comotnye que.. ;p