background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, January 6, 2013

~:: CiTaRaSa TiTi GaJAh REsTauRanT ::~


assalamualaikum,olllsss...

another cerita basi to be shared,eheheh!!!

dah tak berapa ingat dah bila exactly..sumwhere around 22,23hb december 2012 klau xsilap..we olllsss adik beradik temankan our parents balik ke rumah lama kt Alor Star..
kebetulan dah ada new tenant so we ollsss balik tolong Umi & Aboh bersihkan rumah tu...

so,this entry mengandungi byk gambar spanjang we olllsss kt sana :)

kt atas tu gambor restoren yg saya mentioned in the title :)

dulunya namanya Restoren Hijrah..skrang dh tukar :)


let the pics do the talking,shall we ?? :)
 Eechaa ngan her feberet strawberry juice & mushroom soup :)


while waiting for the food...

 the food we had...
antaranya Nasi Goreng Ikan Pekasam..
and Beef Grilled Steak :)




 Que melayan garlic bread :)



ikan bakar pun ada kt cni :)

 itu time dinner...
lunchnya we ollsss busy membasuh rumah bagai so bungkus je nasi ngan lauk2 kampung dari warung seberang jalan :)

yg bestnya dapat makan durian yg subhanallah BESAR ni !
cer u ollsss tengok.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

HHHHAHAAAAAA!!!!
sebesar tapak tangan,ye!!!


si pengopek durian & anak2nya,ahahah!!
 hambik!!!
satu ulas satu pangsa,hokeyyyyhhh!!!

nak selit je pics dalam perjalanan ke sana  & perjalanan balik ke sini :)




 gambor2 sepanjang operasi membersihkan rumah :)
nasib baik ada machine yg kecik2 cili padi ( macam saya ni) ahahah!!!
senang sikit keje :)


 lepas kepenatan seharian buat macam2...
sebelah malamnya layan movies sama2 :)




 all adults layan movies kt finding..bebudak dua orang layan iPad jela,eheheh!!





hasil tuaian pisang yg ini je tggl utk we ollssss..lepas dh bahagi2 pada jiran...
pisang nangka kekdahnya ,ehehe!!



okay..sepanjang mengemas & membasuh rumah,,....
inila hasil tangkapan saya sendiri yg the most priceless ever...
jumpa balik buku2 kesayangan saya..
antaranya nila...



some of my childhood story books :)
buku ni plak given by Aboh masa mula2 saya mask UM dlu :)

okay,ye olllsssss...
nanti kita cerita pasal benda lainla plak...inshaaAllah :)

till then ..take care olllsss...

3 comments:

ros_reeza said...

Tertarik dengan gambar durian tu. Sure sedaaapp.. :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
nyummiey nye tgk.. uhuhuh..
durian ape tu kak???besaunye isi dia.. cam gerun je nk mkn..? huuhu

IntaNBerliaN said...

mmg besar betul yer doyan tu... doyan gajah ke