background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, January 28, 2013

~:: SpEnDinG TimE VS SpenDinG MonEy::~



assalamualaikum,oollllssss....

hari ni inshaaAllah akan kembali ke KL...
mr papapapito masih bercuti sampai esok...tapi saya dah mula keje.. :))

apepun, ada sesuatu yg saya really looking forward to esok...

ingat lagi tak teka teki tu...

jawapannnyaaaaa...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

SAYA AKAN SAMBUNG BELAJAR
!!!!!!! :))))))))))))


alhamudulillah sangat2..akhirnya impian bakal jadi kenyataan...
esok saya akan confirmkan segala2 yg perlu utk registration...
jenuh jgk dari last year saya duk pikir2..timbang2 tara...nk further studies..course ape..kt mane..brapa lama..etc..etc..etc....
ikutkan hati saya nak buat Masters...tapi puas duk ushar...takut plak tak boleh nk commit...maklumla anak2 still kecik2...

so, atas sokongan beloved family, pihak atasan ( administrators & management) & colleagues...
i finally chose to do TESL :))

inshaaAllah....will commence in April...kt one private college in PJ...

hrrmmmmm...nervous sbnrnya..kiranya sy akan dpt my 
2nd Degree in TESL ( Teaching English As Second Language)...

nervous tu jd berganda2 sebab..my 1st Degree was BSc in Applied Chemistry from UM,ehehehe!!
mmgla cabang yg totally diff :))
daripada Science Stream ke Linguistic :))
what a challengekn?

more details akan saya kongsikan bila semuanya dh on track :))

ape2pun, mohon doa semua moga segala2nya dipermudahkan...

rindu membuak2 sbenarnya nk belajar balik:))
moga2 dapat juga saya bhagikan masa dengan bijak..antara belajar, kerjaya & keluarga...

moga2 dapatla masih saya meluangkan quality time ngan anak2 & mr papapapito...
samala mcm yg quoted kt dalam gambor tukan? :))


okayla,ollllsss...
till we meet again...
take care :))

6 comments:

ummuaidan said...

Alhamdulillah...tahniah ye kak..semoga berjaya nanti..takperlah kena bijak2 bagi mslah nanti..

Ira said...

Alhamdulillah.. impian tercapai. Tahniah ye kak. semoga berjaya menghadapi cabaran akan dtg. insyaAllah, akak boleh punya. :)

نورعيم said...

Alhamdulillah tahniah akak! lepas ni blh la ajar sy BI eh? hihi.

mummY daniSha said...

Gud luk :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak...
akhirnya trjawab sudeh persoalan..
bestnye nk sambung belajar..tp bila dah tuko course tu lg mencabar kan..?

amin..amin...semoga dipermudahkan seglanya..
tahniah kak ..happynyerrrr... :)

eyeyou said...

salam..tahniah dpt sambung belajar..
semoga dipermudahkan segalanya..