background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, January 17, 2013

~::TuPPeRwaRE RiCe DisPenSeR ::~



assalamualaaikum,ollllssss...

Sabtu ni Sinar Farhana Kota Damansara akan buat CNY KArnival,tau:))

kepada u olllsss yg berminta nk jadi member boleh la datang..kita dtg together2 lagi bagus coz klau u olllsss register pada hari tu akan dapat special gift tau :))

banyak yg menarik :))

ada LUCKY DRAW
SURE DIP DRAW
DOOR GIFT

every rm300 purchase pun ada gift :))

jom2,datang ye:))!!!
for further details, boleh sms saya 0132007409 - IMI 


and this month
Rice Dispenser (RD) ada special promo ok :)

setiap pembelian RD akan dapat free gift kt bwh ni:)


lepas tu boleh beli floristika bowl ni ngan hrga runtuh 
rm49.90 je!!!!!
mmg sayang sangat klau lepaskan peluang  yg jarang2 berlaku ni,olllsssss...:)))

ape yg special sangat Rice Dispenser (RD) ni ????

jom study fakta2 di bawah :))


1) RD ni boleh muat 10.5kg.


2) RD ni punya tingkap yer untuk lihat stok sama ada kehabisan ataupun perlu ditambah. 
Seperti gambar yg ditunjukkan bahagian


(a)~ kalau tiba paras ini bermakna beras kita masih ada setengah kilo dan cepat-cepatlah beli beras yer..tong biasa kita kena angkat tutup utk tgk kan..dengan RD tak perlu wat gitu :)

3) Bahagian 

(b) ~ tempat kita ambk beras, satu tarik bermaksud 1 cawan nasi, so kat sini kita bolah agak nak berapa kali tarik yer..4) bahagian 

(c) ~ tempat beras diletakkan

5) Bahagian 

(d) ~ disediakan tempat pemegang untuk kita mengangkat RD nie yer..comfortable sgt2..berbanding tong beras. So kita boleh angkat dan susun dengan senangnya..sebab disediakan pemegang yg mudah. Takderlah sakit-sakit pinggang nak mengangkatnya.


6) Bila kita tambah beras di atas, means beras lama akan digunakan kesemuanya..tiada yang tertinggal berbanding tong beras yg lain yer..bila kita tambah beras, beras lama akan tertinggal di bawah..dan lama2 bila basuh ia kana keputihan seperti tepung ataupun tidak boleh pakai.


7) Jika kita nie jenis jarang masak, letak beras dalam RD pun gerenti tak berkutu..(pengalaman dari customer sendiri). 

Beliau menceritakan sebelum ini guna tong beras..2 minggu tak masak..beras dah penuh kutu..huhuhu.. so nak taknak terpaksa buang..MEMBAZIRkan kalau cam tu...so kalau guna RD ini in shaa allah..kutu beras pun tak der..

8) Spare part RD ~ boleh di tukar ataupun dibeli..life time warranty :).. so senang cerita RD ni boleh diwarisi turun temurun..takyah risau kalau spare partnya hilang dsbnya :) jimat dulu sebenarnya..x caya leh kira sendiri..kebanyakkan cutomer atau dealer suka tg RD nie murah...konon-konon nak tg OFFER..

untuk pengetahuan u ollls jangan harap ianya akan berubah..jangan bermimpi yer...

RD X AKAN TURUN HARGA..NEVER.. 

NEVER..NEVER..TETAP SAMA RM288.00

sekarang bulan ini promotion RD.. buy RD FREE 4 biji sq round 550ml worth 5+.++..sapa nak BAGI kan..cepat grab sebelum kehabisan..bulan depan dah takder gift dah..melopong jer..ehehehe!!!

Beruntung jika menjadi ahli..semua barangan akan dapat 25% discount...

harga RD ni RM288 kalau ahli just bayar 

RM216 then hq akan hantar cek RM16 kepada 

kita..kira2 kita sebenarnya bayar RM200 

ajer..murah dah kan..murah RM88 ...kat luar 

pun x dapat murah gini..dapat cek dan dapat 

gift lagi..

REBUTLAH PELUANG SELAGI ADA..

for further details..
.sms sy 0132007409 atau 

PM sy kt FB immiey 

zaki :))

1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis..
nice! cantik penyimpan beras ni.
tq for sharing..