background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, January 10, 2013

~:: HoW To HaNdLe YoUR EBM ::~



assalamualaikum,olllssss....

how time flies...
tsk...tsk..tsk...tsk...
si kecik...si bongsu ( eceh, yo yo'o je :P)...si manja saya....
QUE DONDANG esok dh mncecah umur 2 TAHUNNNN,!!!
ahahahaha!!
actually we have changed his nickname to
QUE FAIZ,tauuuu!!!

kenapa???
nanti kita sharekan kemudian,ye...
dah dekat 3 bulan jgk nickname dia bertukar ni..dia pun dh trbiasa sangat ngan panggilan tu :)

eh,melalut2 plak...
yg sebenarnya nak share tips yg sangat2 bermanfaat ni utk ibu2 & bakal2 ibu...
saya trjumpa tips ni masa searching infos on tips 
HOW TO HANDLE WEANING OFF PROCESS...

sob..sob...sob...sob....
sedih tau,olllsssss...
am gonna miss those moments we were so attached to each other...
OWHHHHH,HELLLLPPPPPP!!!!

CAN WE?????


sudi2la u ollssss mendoakan kami ye...
moga proses ni takla sesukar mane,uhuhuhu!!!


okayla,ollsss...
nanti akan saya kongsikan pengalaman saya bercerai susu ngan our encem Mr Que,uhuhuh!!!
till then,take care :)

6 comments:

Mrs Lurve said...

tq share nie, sy memg mencari ilmu2 sal bf nie

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhu,,,cma bercerai susu ngan anak2 semuanya awal.. 6 bulan je diorg dah xmao menyusu..
lama jgk ye que bf.. blh share tips nnti.. :)

Cho Zila said...

masa akak nak pisah susu ngan azalia memang rasa cam sedih.. okler ...tapi masalahneyr sampai sekarangpun dia sekali2 kalau ada peluang memang macam nak lagi.. tak lerh kasi chanceler sebab dah besarkan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

apsal tukar nickname kak?

ummuaidan said...

sib baik dulu bagi susu cap dada direct jer..heheh..tkar nama rasmi ker tak nie kak..? sedihkan nak bercerai susu ..mcm akan jauh dr baby kita hukhukhuk

Ratu Hatiku said...

Bestnya dpt susukan ank smpai 2thn...uhuhuhu...sy paling lama cuma 6bln jerk