background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, January 11, 2013

~:: ToKeN Of ApPrEciAtiOn ::~



assalamualaikum,ollllsss...
it's Friday again!!! :)
alhamdulillah....


my days have been fully occupied kembali started Monday yg lepas..
klau 1st week of school tu saya took off from any tuition class...
minggu ni saya xboleh lari lagi,ahahahha!!!
tanggungjawab tetap tanggungjawabkan? :)
lagipun,sangat2 bersyukur coz this year bertambah lagi tuition students..besides yg dh mask 2nd year kt tropicana golf tu, ada lagi dua, satu kt Saujana Resort,and 1 lg kt Ara Damansara :)
moga2 berkatla rezeki kurniaan Allah ni :)

btw, last week mmg sngaja offkan diri dari tuition utk give myself ample time nak buat sgala preparation yg perlu..tambah2 lagi our 2 lil fairies dh sebulan lebih tak ke nursery..so at the same time to give them some space utk tune balik their routines,:)
karang klau tetiba je terus htr gelap balik gelap kesian plakkn?

owh,ye...
pagi2 Jumaat lepas sy dapat message of thank you came from my last year student's parents....
sob..sob...sob..i was so touched...tetiba rasa mcm trsuntik smngat baru...:))


and tghari waktu nk balik dapat pulak buah pulasan ni...






pemberian drpd my Head Of Department...thanx puan...:)))
u ollllssss pernah makan x?












dh lama jgk x mkn buah pulasan ni...dolu2 selalu msa kecik2 g kutip kt dusun buah TokKi....:))
banyak jugak khasiat buah pulasan ni...antaranya dapat rawat demam kuning ...:))
klau u olllsss nak tau lagi..google la ky wikipedia ke ape ke...ahahhhahah!!caplessss betul saya nikan,kihkihkih!!!

okayla,olllsss...
ape plan tuk weekend ni?
saya...............................................................................
JENG!JENG!JENG!
nanti kita cerita,ye :)

till then,....take care olllsss :)

3 comments:

Nieyl said...

Pulasan....:)

ummuaidan said...

Semakin bz yer kak bila sekolah dah mula nie...hmmm pulasan rs mcm penah makan..ingat tak ingat gitu..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak.. hihih..
amoih..kemain bz ye..
mesti terharu bila dpt appreciation cam tuh :)

oh pulasan..tahun ni cma x merasa lg pulasan..nyum3..

g mane tu kak? cam best je... :p