background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, January 22, 2013

~:: ShiNe BriGht LikE a DiaMonD By RiHanNa::~



assalamualaikum,olllsssss...

ape khabar hari ni?
saya hari  ni berpakaian sukan ye ke sekolah...
biasala klau awal2 tahun ni kan ..ada sports meet..ada road run :))

so,pagi ni ada latihan road run..

ape kena mengena ngan lagu Rihanna ni?
alkisahnya ptg semalam saya fetched anak2 kt their schoolkan...otw balik saya mmg dengar my feberet radio station Hot FM :)) alih2 Eechaa bising ktanya dia xnk dgr radio ni...sibuk la dia tukar2 frequency smpaila dia kta nilaaaa yg kakak suka ...Hitz FM,ye!
wah!!!!hoverrr btul my lalling nikan?

okay...dh mcm2 lagu dia ikut nyanyi ye spnjang otw home...
tp lagu ni la yg dia betul2 'hafal' okeyyyhhh!!!
terkezut mama dibuatnya,eheheh!!!

trpinga2 jap...trtanya2 jgk..how did she memorize the whole song....
hrmmmm..kan ke bagus klau yg cair dimulutnya tu surah yassin ke,ehehehe!!!

okayla,ollssss...
jom layan sikit lagu ni...
bagus jgk to ignite our semangat yg agak layu2 tukan :))


okayla,ollssss..till we meet again,take care :))

7 comments:

Anum said...

selamat berlatih sis

Cho Zila said...

bagusnyer auntiepun tak tahu.. kiranya dia mempunyai bakat tersendiri...

Rai Ourkizuna said...

bestnya ada aktiviti menyihatkan.. takde dah alasan tak sihat kan.. hehehe..

Ratu Hatiku said...

hehehe...mst qute dgr dia nyanyi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wahh...selamat melakukan tugas sambil berpakaian sukan!

hihi.. mesti comel je dgr die nyanyi :)

Cheq Kaq said...

Wow..budak2 skang memang cepat hafal ape yang dia suke..hihi..

aizu's life said...

hamboii.. lagu omputih yg dihafalnya. aunty tabik spring la. hihi..
xpe, nnt aja slow2 ngaji lak :)