background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, January 9, 2013

~:: NaSiHaT UsTAz AzHar IdRuS * RiNdU PaDa SuaMi*::~


assalamualaikum,olllsssss....

mata dah separuh trtutup ni sebenarnya tapi still memasang niat nak jalan2 ke rumah u ollllsssss...inshaaAllah...sambil2 tu trpandang plak kata2 yg pada saya agak menggelikan hati,ngehehehe!!!

trpulangla pada penilaian masing2kan..tapi sejujurnya saya agak setuju,ahahahha!!!
yg sebetulnya ...
kemesraan antara suami & isteri sememangnya bukan untuk tatapan khalayakkn..
semua pun maklum tentang itu...wallahualam :))


Lagi oleksi Kata-Kata Ustaz Azhar Idrus:

~Kekurangan seseorang itu membezakan dia dengan orang lain, tapi kadangkala kekurangan itu menyebabkan ia mempunyai satu kelebihan berbanding orang lain... Namun sedar akan kekurangan itu lebih baik daripada bangga akan kelebihan kan? :)


take care,olllsss :))

5 comments:

Mrs Lurve said...

ada jgk baca sal nie kat fb smlm, tue pun ada yg komen xsuka dgn kata2 UAI nie, tp sy setuju. Utk apa kita text di fb, nak bg kwn2 tau kan..nak org like status kita kan..kalo nk bgtau pd hubby je, just sms dh memadai..kdg2 wpun hubungan suami isteri tue suatu yg sah dan halal..perlu simpan sikit rasa malu agar tidak dijadikan fitnah pd org lain

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hehe..mmg patut kena kat btg idung 'mereka' tu.. hihi...

btl3.. :)

Ira said...

Klaka la ustaz ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahaha pernah tgk kt tv UAI sebut pasal ni

ummuaidan said...

btul2...buat per nak heboh kan..nak tunjuk perasaan la kot...itu perasan kita ngan husband biarlah ade privacy sikit kan..hehehe