background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, January 5, 2013

~:: RiSeR BurGer FoR BreAkFaST @ KFC ::~



 assalamualaikum,olllssss...
dah tido ke??
saya belum tido...duk tgh upload gambor tuppies for sale kt my FB...
jemputla jenguk2 & add sy kt FB, ye :))

just nak share skit gambor2 spnjang meeting pagi tadi :)
untuk saya setiap director meeting tu kira mcm sesi suntan semngat & motivasi gitu...
maklumla kita manusia ni kdg2 suka sangta terperap dlm our own comfort zonekan?

pic above tu gambor saya yg kehappy an dapat merasa driving my miss red pagi tadi...
sob..sob...sob...rindu betul pada miss red :))

okayla..jom layankan sedutan our meeting kt KFC pagi td :)



our most respected leader, Kak Nozaa :))
tgh brief we ollssss on our grand trip :))
 antara our fellow directors ...semua dah otai2 ni..suka serap semangat daripada they olllssss :))


 we ollsss brekfes ngan breakfast set & nasi lemak..
saya sndiri chose riser burger set ngan fresh orange :)
singgah centre jap utk ambik2 barang2 yg dh di order:))
otw balik nampak kete antik yg comelll ni...ntah ape nama ketenya ..janganla tanya saya ,ahahaah!!!


okayla,ollsss,....
nak masuk tido dah...
gud nite..sleep tight :))
take care :))

1 comment:

ummuaidan said...

salam kak imi..
begitu bersemangat meeting tupperware nie..mesti kat imi pun sales hebat kan..