background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, January 12, 2013

~::My GorGy EecHaa : ShE ComBs HeR HaiR::~

 assalamualaikum,olllsssss...
ape cerita hari ni?
apa aktiviti u olllsss hari ni?
saya ni trmengah2 lagi ...baru lepas lepak2 & sambil lelong2 my tuppies pada jiran2 tetangga,ngeheheh!!
extremely seronok..clear 3 kotak besar,ahahah!!!
mmg sebenarnya jual tuppies ni tak susah tau u olllssss..
kita cuma perlu berani keluarkan modal,
rajin mencari customers...mencari & mengejar peluang..
tak susah sebab org takkan question pasal quality barang..mmg org dh tau :)
YANG PALING PENTING TAK PUTUS BERDOA PADA ALLAH :))


hati dh sgt happy...skrang tgh layan 3 Idiots at TV3,ahahahh!!
gelak sakan plakkn...

ape & ke mana nak bwk anak2 hari ni belum plan lagi..macam terasa nk ke Citta Mall je tp belum confirm...

apepun,pic above tu gambor anak dara saya berposing lepas sikat rambut sndiri..
alhamdulilllahhh..akhirnya tak payah bercinta lagi nak sikat rambut cik kak ni,eheheh!!!

\

 dah settle sikat rambut sndiri, adik plak yg jadi mangsa,eheheh!!
ini dia gelagat Eechaa tadi :))


okayla,ollssss...
happy weekend ahead :))

1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wah..murah rezeki jualan Tupperware byk ye..alhamdulillah...

hihi..echa dah besar la mama..mesti la dah pandai sikat rambut sendiri.. mesti riuh bila dua beradik ni kaco satu sama lain...

gud gurl echa :)