background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, April 4, 2013

~:: Al-FatiHah BuaT KaK Gee FauZiaH::~

assalamualaikum,ollssss...
dh tido ke semua?
sy belum lg..duk checking questions papers..itula antra job scope baru saya sjak2 promoted to  new position ni..gagahkn jgkla brsengkang mata..nasib baik mlm ni Que's not so clingy mcm last few days :))

eh,melalut kelain plak...

yg sebtulnya nk jugak share pasal kembalinya arwah Kak Gee Fauziah ke rahmatullah beberapa hari lepas...

alhmdulillah Allah masih kurniakan kesempatan dan kudrat utk saya sedekahkan al-fatihah & Yassin buat allahyarhamah waktu lepas maghrib sambil tunggu Isya' tadi...


u olllss yg baru tahu atau belum brkesempatan..marila sama2 kita sedekahkan al-fatihah & doakan semoga rohnya bahagia disana :)

kepada yg xberapa pasti ape & tntang siapa sy sedang ber cerita ni boleh directly go to 


dh lama jgk sy mengikut kisah Abg Abil & Kak Gee Fauziah  ni..trsangatla kagum saya pada ketabahan & kasih syg Abg Abil buat isterinya Kak Gee....


u olllsss blh jenguk FB Dana-Sinar-Fauziah jgk..


okayla,ollsss...
till we meet again,take care :))


Yours Truly

6 comments:

Ratu Hatiku said...

Al Fatihah....

ummuaidan said...

Al fatihah utk arwah kak gee..nanti nak gie read more about her...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
cma sendiri terkejut bila baca status kat fb kat danan sinar fauziah tu..

huhuh...
salam takziah & alfatihah bt arwaj k.gee

Khai♥Rin : anies said...

sy tahu hal ni drpd kak cik seroja

al-fatihah

نورعيم said...

Innalillah. Al-Fatihah. dr Dia kita dtg kepada Dia pergi.

semoga rohnya dicucuri Allah. Amin..

I wish one day I'll have a husband like arwah's husband.

eyeyou said...

sy sempat beberapa kali menjenguk kak gee.. Allah lebih menyayanginya..Al-fatihah..