background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, April 12, 2013

~:: ShOppInG SpReE @ PasAr SiTi KhaDiJaH :;~




assalamualaikum,olllssss...

tgh lunch ke tgh siap2 nak pg shopping?ngeheheh!!!
buat u olllsss yg keje kt ofis hari ni dpt longer period of lunch breakkn?
utk saya school is oficially over..tp sy tgh ngadap miss lappy kt dlm meeting room ni,ngeheheh!!
sambil mnyelam minum airkan...
 a short meeting in regards of our sports meet so takla crucial sgt :)


btw just nak smbung cerita cuti2 Kelantan..ahahah!!again..beware ye..mmg ada a few more episodes,kihkihkih!!!

we actually went to Pasar Siti Khadijah lepas lunch kt Nasi Ulam in my previous entry... :)

hari yg sangat panas olllsss so takla lama sangat bertapa kt dalam pasar tu...brkenan je terus grab :)

then we went down..crossed the street..lepak hilangkan dahaga kt medan selera buluh kubu..basahkan tekak sikit...

layankan sikit pics captured kt sana :)

yg above td gambor Que yg asyik melayan cupcake sampai brdiri makan kt tepi tiang,ngeheheh!!
eechaa plak sibuk 'merawat' poksu yg katanya demam..yg sbetulnya dia dh tak sabar nk test dia punya newly bought playset,kihkihkih!!








sedikit hasil tangkapan kt sana :)
 cincin suasa comelll utk anak daraku nan seorang :)
she chose herself ni :)




sutera crepe hasil tangkapan wajib ye ,olllsss...beli 3 psg je ,ngehehhe!!!

tak byk ambik gambor kt dlm tu..tak tahan mcm bersauna plak kekdahnya :)


okay,olllssss...
nanti kita sambung lagi ceritanya ye :)

nak concentrate ni,ngeheheh!!


take care olllsss...

Yours Truly

7 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Tu ksin pasang,utk sy kn kak? :-)hehehehe

Ummu Madihah said...

Salam.

Wah best tu shopping kat Pasar Siti Khadijah tp macam dok dalam saunalah pulak ya!!

Zee Suhaini said...

cantik cincin tu kak..kelantan byk giler kedai mas..rambang mata dibuatnya..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.immi..
huhuh..hanya mampo cuci mata tgk pasar ct khatijah ni..
hihi..

eyeyou said...

dpt rege berapa sutera tu?

Ratu Hatiku said...

cantiknya kain2 tu... cincin suasa tu pun cantik :)

dak-eiza said...

santeknye cincin anak dara tu
pandai dia pilih
sutera mmg wajib borong kat sini
sgt gile nengok kann