background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, April 7, 2013

~:: KerOpoK LeKor BatU RaKit & PanTai PenaRik TerEnGgaNu::~


 assalamualaikum,olllssss...
salam Ahad...sobsobsob...harapan hari ni masih Sabtu,ahahah!!
sambil duk google2 tmpat2 yg boleh dituju hari ni..kita topup dlu cerita holidaysla ye..eheheh!!

dah mmg adatlakn klau ke terengganu tak beli keropok lekornya yg sedap tanpa tandingan tu tak brapa bijakla kekdahnye,kan?eheheh!!
justeru (ceh!!)..we olllsss singgah beli keropok lekor sbg buah tngan dr trengganu utk in laws :))wlaupun mmg dh ada ole2 dr KL tp xsamakn :)

okay,singgah beli di Batu Rakit nama tempatnya :)

 amacam??teringin tak??
jom ramai2 kita buat rombongan cik kiah beli keropok lekor di trengganu,kehkehkeh!!!

then,mmg dh janji ngan anakanda berdua nak snggah ke pantai cantik yg selalu we olllsss singgah utk mkn celup2..ie Pantai Penarik Terengganu :)

kali ni singgah bkn utk mkn sbb perut still kenyang mbelasah nasi dagang wakti singgah rumah Nyang dorang kt KT td..so dapatla they both main air & pasir pantai puas2 :)


jom,let the pics do the talking :))







haaaa..hambikk!!!eechaa terus refused to leave okay..trpaksala dipujuk ngan sekon aiskrim (hancuss penjodoh bilangan,ahaha!!)

okay ye ollsss...sampai sini dlu for this time..inshaaAllah next entries will be regarding my in laws placela plak...negeri cik siti wan kembang,yeehaaa!!


till we meet again,take care :)


Yours Truly 

7 comments:

ummuaidan said...

seronok dpt brsantai2 kat pantai penarik tuh kan kak imi..kopok lekor mmg mebeles...rinduuuu..

cik dah faridah said...

mcm tau jer tmpt kepok lekor tu..mcm dkt kg tanjung bt rakit...
kat area situ mmg byk kedai..kalu keatas lg lepas pd sutra beach resort pun sedap gak...

selamat berholiday di ditrg...kalu kenal bleh jumpa2 an..cik dah ni dok area situ gak

mummY daniSha said...

sedapnye keropok lekor tu....x sama dgn beli kat sini huu

eyeyou said...

mcm teringin pulak makan kopok lekor yg comel2 tu..(pasung ekk?) i'm fasting today..(terlioqqq)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..waduh...
ketinggalan sungguh cma catch up story2 akak..
mihmihmih..

akak...ade bwk balik kepok lekor kat cma tak?? ngeeeee~~~~

oh pantai... :))))))

نورعيم said...

kopok lekor tganu mmg terbaik!

Zee Suhaini said...

last 2 week gi ganu dapat kopok lekor yang betul-betul sedap..sampai skrg dok teringat..jauhnya nak pi beli kopok semata-mata..huhu