background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, April 1, 2013

~:: BeAuTy SeCreT StUdIo ( HaiR SaLooN) @ CiTta MaLL ::~

amacam???cun tak saya???ahahah!!



assalamualaikum,olllssss...
fuhhhhh!!!akhirnya...brkesempatan nk jenguk blog picisan ku ni :)
terima kasih pd semua yg masih sudi mnjengah & tiggalkan comments walaupun sy langsung  xsmpat nk balas jejak u ollssss...inshaaAllah..pelan2 kayuh,ye :)

kurang lebih sminggu bercuti ngan family..mood hri ni sgt mixed-up...keje pun dh sah2 piled upkn...
apepun, jom la layankan cerita pertama on ur holidays...
holidays kali ni mcm previous years jgkla..had to be officially started a bit latela sbb sy perlu conduct extra classes dlukan...so the 1st weekend we were still in KLla :)

as we planned..we groomed our 2 lil fairies dlu :)
utk eechaa snang je sbb she has started to understand that certain things have to b done 'our way' not hers so to get her a new haircut tak sesusah Que..klau sblm2 ni both pn  mr papapapito yg guntingkan tp kali ni utk Que kenala dptkan bantuan dr mr barber :)

lepas we had our lunch sumwhere in Glenmarrie ( will be shared in other entry) ..we were thinking nk bwk dia ke Express Cut kt The Curve sbb kt situ for kids, they will be put dlm special chair yg made of battery operated car, tp sy tetiba tringat that i saw a hair saloon as such kt Citta Mall..then just drove terus ke Citta la :)
so,there we were la...at The Beauty Secret Studio , Citta Mall.
and it was even better sbb they also provide Ipad to each customer wlaupun customer cilik mcm Que :)
takdela kanak2 ribena ni berebut Ipadkan :)



Jom layankan pics sepanjang proses rambut Que digunting :)















 this beauty hair saloon ada jgk jual baby skin care products for those with sensitive skin especialy pd yg ada eczema :) 

dh settle ...lari kejap ke bwh..mcm biasala as  thirstbreak..ChaTime is the answer!our all time feberet :))

Que who just got a new hair cut dh x sabar nak pekena his feberet pearl milk tea:)


klau ke Citta Mall mmg xsahla klau x bg diorang berjimba kt Parent's Room tukan :)
okayla,ollsss...inshaaAllah ada kelapangan nanti sy akan kembali mnjengah rumah2 u olllsss :))


till we meet again,
take care :)


Yours Truly 

6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

waahhh steady je que gunting rambut...

..::..aRe-Na..::.. said...

aloloooo...chomeiiiii

Cho Zila said...

walaweh anak2 zaman sekarangni bertuah sesangat... anak2 akakpun sukaler kan...

ummuaidan said...

akak nie tak letak betul2 gambar que nak tengok yg full face la lps gunting rambut que tuh..nampak sisi jer..tuh pun dah encem...heheh

munna said...

bagusnya saloon tu..... masa gunting rambut ada gak benda yg budak2 boleh buat main

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..
hihi.. ensem que dgn gaya rambut barunye...

lawa la ruang dlm kedai tu...