background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, April 12, 2013

~:: EeChaA's KemBaRa MasJid : MasJid ShaH ALaM & KFC ChEeZy ZiNGeR HoT BoX::~


assalamualaikum,olllsss...
dh sampai rumah ke u olllsss...kami tgh bersiap2 tggu semua orang balik nk ke shah alam kekdahnye :)

teringat yg belum share ngan u olllsss on eechaa's latest visit ke masjid..melengkapi kisah kembara masjidnya...

ni last week's saturday..sblm tu kami keluar beli grocs..ingatkan nk balik rumah dulu sblm pg shah alam fetch my BIL tp mr papapapito kata xoyh balik dlula..terus pegi je...tu yg mnyinggah ke masjid shah alam..maghrib dulu :)


eechaala yg paling excitedkan..terus ke tmpat wudhu' & excited nk tnjuk skill wudhu'nya...

alhamdulillah..it was such a gud start for her cuma sequences nk kena polish lagi..eheheh!!

jom layan gambor anakanda saya ngambil wudhu' ye :)













dalam lif nak naik ambik telekung :)

dh settle maghrib baru gerak ambik Pok Min , my BIL :)

terus saya treated everybody dinner kt KFC sek 7 Shah Alam :)













semua orang layan cheezy zinger ni malam tu..not badla..very the cheezy olllllssss,ngeheheh!!

okayla,nak mandikan anak2...jap gi nak gerak fetch Pok Min...
psssttt..excited sbb ptg kelmarin dia bgtau nk belanja semua org nasi kukus mlm ni...kt tempat yg we ollsss pernah bwak dia dinner dulu..nanti update u ollsss,ye:)

eheehh!!mula2 sy tegah dia sbb yela we ollsss ni mmg ramai..everytime keluar mkn semua pun akan join..1 batalion kot,eheeheh!!

tapi Amin kata dia mmg dh niat nk belanja semua org..tak sampai hati plak nk hampakan niat dia,kan..
apepun moga berganda2 rezeki Pok Min lepas NI,amin :))


6 comments:

ANIM said...

comeel eeechaaa...gud girl!

Gee GTG said...

salam.. alala.. comelnye dia ambil air sembahyang..^^

Ummu Madihah said...

sALAM qa,

Bagus tu biasakan dan jinakkan anak2 sejak dari kecil dengan masjid serta dengan solat. Semoga besar nanti menjadi anak solehah! Amin!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
alhamdulillah.. sejuk mata cik cma ni tgknye.. mesti sejuk lagi perut mummy yg mengandungkan.. tahniah echa.. xper..tunggang terbalik pun lama2 nnti mesti pandai.. hehehe..

sedap ke kepci zinger ni? yg korea tu dh try?

ummuaidan said...

pandainya echaa ambik wudhuk...good practice nie kak...

eyeyou said...

gud girl echhhaaa..jadi anak solehah..