background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, April 21, 2013

~:: ShOpPinG SpRee @ PaSaR KeDaI PayAnG:;~


assalamualaikum,ollssss...
ape plan hati ni olllsss?
ape2pun moga u olllsss dpt mnghabiskan weekend dgn hepinye :)

saya masih lagi keletihan yg super dasyat tapi hati truja nk bercuti ngan my beloved ones so inshaaAllah bakal 'all out' dlm cuti2 kali ni :)

sbelum update u ollsss on our current vacation...jom kita habiskan kisah cuti2 Kelik Kelate yg blm habis lg ni,ngeheheh!!!

pg Sabtu pagi2 dh gerak balik KT sbb nk fetch Umi :)

gambor atas and bawah ni gambor eechaa yg insist nk letak kain2 yg tokma bg utk dia, que n mama dlm sheep bagnya..beria2 bwk blik beg ni ke kg sbb mmg nk isi brg katanya,ngeheheh!!

spanjang prjalanan our 2 lil fairies tido je...dlm pkul 8.30am gitu sampaila KT :)

 moga Allah terus memelihara bumi kelahiran saya ni,ehheh!!!

anak2 dh terjaga..Que tak sudah2 melayan kuih peneram yg dibekalkan TokMa yg dapat tahu cucunya ni mmg hantu peneram :))





sampai je rumah Tok..terus mandikan anak2 and sempat bwk they ollsss jengah moyang saya jap :)






Que yg seronok dapat melasak kt rumah Yang :)


sebelum gerak balik ke Lipis, sempat nyinggah ke Pasar Kedai Payang :)
tujuan asalnya nak belikan Umi tembaga yg dicari2..terus melarat ke beli menda lain plak,eheheh!!


mula2 beli makanan je.......


Que yg dh kejemuan menunggu mama :)

akhirnya trberkenan nak beli gold earing ni :))))
* sesuaila senyum sampai ke telinga *

pada mulanya mr papapapito suruh beli cincin tapi tetiba trbrkenan pada earing ni..lgpun dh lama jgk xpakai earing gara2 earing yg ada dh hilang pengetatnya:(

 alhamdulillah..dapatla mnambah koleksi smentara ada rezeki nk beli ni :)

sambil2 tu sempat pla snap gambor intra city bus ni..comelllllkannnnn???

okayla,ollsss...

nak concentrate pada percutian plak,ehhhehe!!poyo jekan:)

apepun,u ollllss take care,ye :)

have a great weekend ahead :)

Yours Truly

4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Kalu pakai anting2 tu time raya...berseri2 la akk raya nnt... :-)

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Semasa balik kampung hari tu pun Mak Aji jengah kedai emas, harga emas turun,bagus kalau kalau ada yang nak tambah pelaburan.

ummuaidan said...

wah seronoknya dpt earing yer kak..cantik tuh, leh lah bergaya2 nanti ngehngehngeh,,,

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.immi..
huhu..seronoknya dpt jenjalan dan shopping..

cantik earring tu,.. :)