background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, April 23, 2013

~:: CaR PooL ::~



assalamualaikum,ollssss...

first and foremost nak mintak mahap byk2 sbb belum brkesempatan nk jenga rumah u olllsss..inshaaAllah will b doing it soon,ye :)

hari yg very packed so tak smpat nk update on more interesting stories...
just a short one on cerita pagi Sabtu lepas..hari penamaan calom PRU 2013 :)


my sister & I had to ber car pool since only 2 of us yg kene bkerja on that day..she had to go to her ofis,saya plak kena ke stadium..dah alang2 dua2 pun ke Shah Alam...so we decided to go by same car la :))

kebetulan mmg kereta lain semua occupied..mr innove pagi2 lagi dh ke Melaka, mbawak Umi and the rest menziaraha our atok sedara yg sakit...

mr papapapito dah bwk ms red ke major service...:))
ms viva ke Bukit Merah since Friday lagi..maka tinggalla mr persona ..became our ride on that dayla :)


tu pasal sempat brgambor ,kihkihkih!!


okayla,ollssss...
till we meet again in another entry..take care ye :))

Yours Truly

4 comments:

ummuaidan said...

oklah tuh kak..car pool pun leh jimat minyak..borak2 otw kan..seronok sket...:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
hihi..sekali sekala 1 kereta.. best ape..jimat segala2nye.. :)

Ratu Hatiku said...

hihihi.. oklah sesekali mcmtu best skit...

eyeyou said...

jimat kan kalo car pool..