background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, April 19, 2013

~:: RoTi TeMpAYaN @ WaKaF ChE YeH, KoTa BhaRu :;~


assalamualaikum,olllssss...

eheheh!!mcm biasala ye..nk sambung lagi cerita holidaysss..poyo betulkn???budget cuti2 oberseas devasss gitu,kihkihkih!!!
tak kisahlakan..janji happy :)
namapun balik kg..mestila happy :)
inshaaAllah,ada rezeki nanti ke oberseas la jgk kami..doa2kanla,ye ...cita2 & impian kena ada,barula diiringi dgn usaha..usaha mmgla kena lebih skit..alang2 klau nk ke oberseas biarla worth itkan...nama pun bercuti dgn titik peluh sndiri,jerih perih sndiri, mestila nk kena ensure that ianya berbaloi2,eheheh!!

okayla,bosan pulak u ollsss layan syarahan basi sy nanti....

btw ,rasanya semua org pn dh pernah dgr pasal uptown wakaf che yeh kota bharukan?
alkisahnya inila destinasi trakhir kami :)

wajib pegi,ye olllsss tmpat ni klau u olllsss ke Kelantan..mcm2 brg ada on great bargains :)

we ollsss ke sana mlm tu nk memenuhi prmintaan Pok Su & Pok Ki anakanda mncari jersey kekdahnya :)
dh settle beli & belah...we ollsss dinner dgn my feberet Roti Tempayan,yeaaayyyy!!!



okayla,ollsss...
nak sambung buat persiapan utk our big event esok..klau free jemputla dtg olllsss ...
our sports meet will be held in Shah Alam :)


take care ollssss...

Yours Truly

5 comments:

popcorn85 said...

x penah lg g kelantan ni. teringin gak pegi.. hehe.. betul tu kak, kalau balik kg, mesti la hepi.

KY said...

sebenarnya KY selalu dengar tentang roti tempayan ni, tapi tak pernah makan...

nurbijen said...

wakaf che yeh mmg happening :)
betul tu, mula2 kena simpan angan2 dulu... Insya Allah, lepas tu jadi kenyataan :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
huhu..cma x penaj sampai kelantan.. jadi, ni mesti jadi port wajib dlm list..!
kenapa panggil roti tempayan kak? sbb msk dlm tempayan ke? looks cam roti nan pun ade.. :)

ummuaidan said...

akak suka yer roti tempayam nie...tak ingat lah pernah makan ker tak..dah lupa..hhheheh