background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, April 27, 2013

~:: OLe-oLe FrOm PanGkoR IsLanD ::~

assalamualaikum,ollsss,....trpksa curi msa skit utk update on new entry hari ni,eheheh!!hari ni purposely planned nk stay kt rumah je ..ptg2 skit baru kluar inshaaAllah...brkira2 nk bwk anak2 g horse riding..dh agak lama x jengah ke DARC club :) cuaca di subang agak baik hari ni..hrp2 brterusanla :)mlm nti akan ke Klang plak..ape hal ke Klang..nti kita share,ye :)


hari ni dapat buat stock check brg2 tupperware..bebudak 2 orang ni pun 'rajin' sggh nak nolong,ha...ngeheeheh!!



lepas tu sempat jgk settlekan sorting out  ole2 dr Pangkor utk immediate relatives....

sehelai t-shirt sebijik sama mcm yg mr papapapito pkai ni utk my BIL..suppossingly dia ikut sma tapi xdapat ambik cuti plak :(


 ada FM jugak :)

 t-shirts of Pangkor Island to the lil ones :))


t-shirts budak2 ni mmg jenuh mncari sebetulnya..tak dapat nak beli yg quality kainnya yg agak elok :(
xbyk choice..tp okla utk kenangan,ye :)
ehehhe!!

hasil makanan laut pn ada beli jgk tapi dh habis dibahgi2kan :)

okayla,ollsss..nak sambung pulun bisnes tuppies hari ni :)


have a great weekend ahead olllsss...
take care :)


Yours Truly

5 comments:

Gee GTG said...

salam k'imi..
best x pergi sana?
macam best jer..^^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

cantiknye FM tu..ade 1 utk cma tak? hahaha.. :P

semoga biz tuppies bertambah maju :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

bensyer,,banyak oleh2..hihihi

dak-eiza said...

nak fridge magnet!!!
hahaha

ummuaidan said...

banyak tul souvenirs yg kak imi borong yer..:)