background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, April 18, 2013

~:: HanGinG ouT :; ThE Red WaRRiOr CaFe::~




assalamualaikum,olllsss...
maafla ye ollsss...entries dlm blog ni sedikit kacau bilau,uhuhuh!!
skejap on current updates..skejap on cerita lama2 .uhuhuh!!!

btw, hari ni of coursela persiapan utk sports meet jadi makin rancak..penat mmg tak pyh ceritalakan..tp takpe..ada reward yg bakal mnanti :)))

okayla,nk sambung cerita holidays lagi :)

bersambung drpd entry shopping-spree-pasar-siti-khadijah lepas kami ke pengkalan chepa yg sy ceritakan dlm yesterday's entry ..kami sempat minum2 kt the red warrior station ni...tujuannya nk lengah2kan masa n mr papapapito nk brmaghrib kt surau kt basement bngunan ni :)

ada lagi 1 destinasi yg nk dituju :)

okayla,malas nk berbasi2 ..jom let the pics do the talking :)

the interior deco :)

 souvenirs corner :)


dah belikan keychain bola ni satu sorang pun still nk berebut,aduuhaaaiii anakanda berdua :)


sempat saya pekena milo ais tabur :)


cafe ni konsepnya ala2 kopitiam gitu ollssss... :))


okayla,ollsss...
till we meet in another entry :)
take care :)


Yours Truly

5 comments:

Cho Zila said...

syiok nyer kelantan.. jangalah buat akak teringat2 nak ke sana.. dah bagitau husband tahun dpnnyer projek gi kelantan dan trengganu ... tahunni dah tak leh lagi penuh...

Khai♥Rin : anies said...

murah x kak mknn kt sini? nk try jg 1 hr nnt...

Ratu Hatiku said...

wah...bestnya siap ada cafe lagi...

Ira said...

erm.. bila la dpt g kelantan ni.. hehe..
adik nk dua2 key chain tu ye..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
nmpk menarik kedainye.. huhu.. bila la nk sampai kelantan ni..


hihi..beselah anak2.. sama kekdahnya ngn anak2 cma ni.. dah ade sorg 1 pun still nk berebut lagi.. huhuh.. shiannn kat ummi....