background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, April 11, 2013

~:: ThE MosT GiGanTIc SiLat DruM oF MaLaySia::~


assalamualaikum,olllssss....
hari ni dgn rasminya sport practice utk semua students dh dihentikan..cuma tggl utk runners saje :)
tapi utk mggu ni je, next week akan pulun habisla :)
standard sports pun dh settled last Thursday..Tug Of War punya final pn dh settle smalam...
alhamdulillah buat msa skrg red house masih leading..moga2 hingga ke the real day nanti kami kekal juara..amin..doa2kan,ye :)
ngeheheh!!

apepun, just nk continue lagi cerita holidays di negeri serambi Mekah..blm habis lagi ye,olllssss...
masih byk episodenya,ngeheheh!!!

ape yg u ollsss nampak kt dlm pic above and the rest of the pics ni actually gambor gendang silat terbesar yg diletakkan di perkarangan kg kraftangan kota bharu ni :)




gelagat eechaa main kejar2 ngan Pok Su..berlatar belakangkan gendang yg extremely big :)

sempat singgah beli sedikit cenderamata..:))


Okayla,olllsss...
nak siapkan keje2 yg sangat byk trtangguh these few days....

till we meet again,take care olllss..

Yours Truly

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

besarnya
selamat pagi sis

eynda said...

Besarnya....

Khai♥Rin : anies said...

mn pemukulnya? atau kena pukul dgn tangan sendiri? ;-)

p/s apt tu ada 50 tgkt.sy ddk d tgkt 45 ;-)

نورعيم said...

wahhhh besarnya. ni dekat kg kraftangan ke kak?

precious moment said...

hoho..besarnya.. =)

ummuaidan said...

besarnya gendang tuh..sronok jer eachaa main dkt situ..:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

samalm k.immi..
huhuh..mmg huge drum nye..

semoga ceria2 selalu ok :))

eyeyou said...

perghhh..bahaya tu kalo terhempap bdk2 gendang raksasa tuu..

dak-eiza said...

whoaaa mmg besau giler gendang itu
kalau terhempap..penyettt haha