background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, April 28, 2013

~:: AP AYaM PenYeT @ GM kLaNg ::~


assalamualaikum,ollllssss....
ape khabar, ape plan hari ni???

para penghuni kt rumah ni masih ketiduran..saya je yg drpada subuh tadi dah tak mampu lelapkan mata :(
dh settlekan house chores..dapat mngadap blog jap :))

tp blm buat ape2 for brekfes..nk tgk keadaan penguni2 yg lain..klau lmbat sangat bangun kita terus brunch jela...* yg sbetulnya malas nk masak,eheheh!!*

okayla,..nk share a quick entry on last 2 weeks' Saturday,ahahah!!
sbb gambor2 semua dh ada dlm draft so kita proceed jela,ye :)

sedutan on our dinner kt AP Ayam Penyet kt GM Klang :)

let the pics do the talking, shall we??:))











we went there to actually upgrade mr papapapito's lappy..upgrade dia pnya RAM..kt sini ada a few computer shops yg xla ramai sgt customers nya so xpayah tggu lama2 sangat..and rate of charges pn quite competetive & reasonable :)

pics spanjang jln2 & clearing pockets hari tu :)
w







ptang tu my model cilik mnggayakan beg ladybirdnya form Tupperware Brands...
officially her second bag of Tupperware Brands :))



yg 1st dulu yg ni..bought on my 1st year of becoming a Tupperware Consultant :)
masih like new and tak luak sangat walaupun selalu bwk ke her school :)


so,u olllsss yg interested nk dapatkan bags from tupperware for your beloved lil ones...

jangan segan2 contact saya ye :)

email : miesz82@yahoo.com
SMS or BBM : 0132007409
WhatsApp : 01126252919


okay,olllssss....
Have a Great Weekend Ahead...saya akan ke kenduri kahwin tghari nanti and after that blm ada plan lagi nak ke mana :))
masih jgk kepenatan ngan agenda semalam..

u ollllsss take carela,ye :)


Yours Truly 

8 comments:

Tihara said...

bestnya makan ayam penyet,saya tak pernah try :)

Tihara said...

klik digi

Gee GTG said...

salam k'imi!!
wah..
saya rasa nak makan laptop dah ni..^^

Ratu Hatiku said...

Cantiknya bag tu... :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
huhu... pic no 6 * air ape tuuu*? menggoda sungguh la..

cantik beg tu :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

dh lame saye xmakan ayam penyet=)

dak-eiza said...

AP and Wang Solo
akk prefer wang solo :P
comey la beg tu
misti piya suke tu

ummuaidan said...

cutenye bg tuh ..kalau dkt2 dah order daa...:)