background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, August 3, 2013

~:: DiNNeR At DaPuR KiTa REsTauRanT ::~



assalamualaikum,olllssss....

salam 26 Ramadhan :))

dah ramai katanya memulakan perjalanan pulang ke kampung malam tadi lagikan?

kami masih di KL...atas beberapa sebab ,eheheh!!

inshaaAllah akan memulakan perjalanan balik kg lepas semuanya sudah diselesaikan...

owhhh,ye..utk kengkawan yg mungkin akan pulang ke kampung di Kelantan...

just nk share a review on a restaurant kt Bentong.

mane tau kot2 u olllsss trpaksa berbuka kt bentong ke kan?:)

owhhh..sebelum tu just nak share mcmna we olllss ended up had dinner kt sna...

petang tu we olllsss janji ngan Aboh jumpa kt Bentong hantar kn Umi ...so on our way back to KL la we ollsss singgah berdinner kt sna :)


owhh,btw pic kt sna tu pic certificate yg Aboh dapat...alhamdulillah..Aboh dapat acknowledgement upon his achievement :)


and below gambor2 pokok bunga orkid yg Aboh hadiakan pada we olllsss...

di beli khas di cameron tempat Aboh menerima penganugerahan tu :) 





haaaa...inila dia Restoren Dapur Kita di Bentong :)



sup gear box nya mmg super sedap :)))
tengokla semangat tak semangat mr papapapito melayan sup gera box tu :))









okayla ye olllsss...

saya kena gerak skarang...nak siap2  utk terima seketul perabot baru dlm rumah teratak bruk we ollsss ni...
di ulang ye..seketul kecik je,ahahah!!


till we meet again,take care olllsss..

Yours Truly

2 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.iMMI..

wah..tahniah buat aboh akak.. alhamdulillah.. uiiii besarnye gear box.. cma tak mkn sup ni...klu hubby ye die mkn.. hihih.. :)

cantik orkid tuuu

eyeyou said...

lapo la pepagi ne...syok tgk mr papito tu menyedut!! :)