background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, August 4, 2013

~:: PrEPaRaTiON FoR EiDuLfItRi::~


assalamualaikum,olllsss.....


salam 27 Ramadhan :)
ape program hari ni?
masih meneruskan activity bershopping ke??

eheheh!!!
saya pun inshaaAllah akan ke destinasi2 tertentu jgk sbelah petang nanti...nak cari kasut hajatnya utk myself & my other half :)

yg sbetulnya dh lama duk survey sana survey sini..tp haishhhh!!susah betul nk brkenan,ehhehhe!!

ptang semalam dh settle kan basuh baju2 raya our 2 lil fairies..alhamdulillah kejap2 lagi bolehla lipat2 & pack :)

dh basuh2 tu bila dikumpul2kan price tags nya...mak aiiiiihhhhh!!!!

eheheh!tapi nasib baik we ollsss beli pun berperingkat2 dulu..takde keje nk meroyan nak habiskan duit lumpsum serentakkan...tak berapa nak bijak la plak :)







hrmmmmm...ini baru pakaian olllsss...kasut tak masuk lg ni...apepun syukur alhamdulillah atas rezeki anak2...semoga pakaian2 ini akan habis di pakai..paling2 pun mungkin sehingga raya haji,eheheh!!


okayla u ollssss...

till we meet again...take care ye:)


Yours Truly

4 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.immi...

Hihih..bijak membeli...bijak memakai..
alhamdulillah...byknye baju raya... :)

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Teringat zaman anak2 Mak Aji kecik2 dulu, beli baju anak2 waktu sale, pastu kumpul price tag. Last sekali kira brp hg sebelum less dan hg selepas less. Pastu senyum sendiri, rasa bijak sangatlah tu dapat buat banyak savings sbb beli masa sale, he he!

Bertimbun price tag, ni baru raya!

Ira said...

penat kan membeli belah ni..
nak nye kalau pegi2 takde yg berkenan.. tp nk buat camne kan, kene buat pilihan yg bijak..
betul tu kak.. ada duit beli sket2..xde la terasa sgt kan. selamat balik kg ye.. selamat hari raya..

eyeyou said...

wahhh...byknya tag tu..alhamdulillah..tentunya parents akan prepare lebey utk their kids..