background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, August 2, 2013

~:: IfTaR & GatHeRinG of FarIsIaNs 95-99 At BoRa OmBaK AmPaNg ::~


assalamualaikum,ollssss...

salam 24 Ramadhan

alhamdulillah...akhirnya tibala ke hari terakhir prsekolohan sebelum raya.....

sangat saya nanti2kan sbb cuti raya tahun ni  agak panjang :(
walaupun takla panjang mane..2 minggu je :P

tapi dh many years we only had holidays utk lebih kurang 1minggu pada musim raya :((

bukan saje tak puas beraya tapi kepenatan sbenarnya klau cuti trlalu pendekkn...


okayla ollsss...hari ni nak share sedutan gambor2 sekitar majlis iftar our batch kt Bora Ombak pada 27th July 2013 yg lepas.


alhamdulillah majlis ni mmg dh jadi ala2 annual gathering utk our batch.

and in fact it is one of the most awaited event setiap tahun :))

this year, it was held at Bora Ombak,Ampang...


mmg happening sangat2 ngan lebih 40 orang yg hadir :)

tambah meriah ngan riuh rendah anak2 & spouses masing2 :)


jomla layankan gambor2 we ollsss kt sna :))








Qistina Araeisya ngan her beloved aunties ...:))

 Qaiszer Aerilsyah & Andika Firuz

Qisztina Araeisya asyik melayan mee goreng kegemarannya











gambor2 sekitar restaurant :))






di samping seronok2 bergather2, makan2,borak2,gelak2..we ollsss semua sempat shopping sakan ngan brg2 tupperware penuh bonet yg sy bwk malam tu,eheehhe!!





itula nama nya bisnes strategykan?:)))


okayla ye ollsss...

till we meet again...u ollsss take care ye:))

Yours truly

5 comments:

dak-eiza said...

Weee jumpa kawan lama...best kann
Kita pon dh bertaon x reunion camgitu
Hamboiii sempat berbisnes yeee..hihi
Slmt bercoti pjg, blk kg mana dulu?

Nurzakiah Hanum said...

great one

wawa syaida said...

bestnye gathering...bila dah lama xjumpa ni mesti banyak cerita kan...tambah-tambah dulu bujang sekarang dah berkeluarga :)

Cho Zila said...

best sesangat ooooo... dapat makan2 dapat jumpa2... anak2pun happy jumpa kawan baru..bisnespun jalankan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

sasalam k.immi...

wah..seronoknye dpt gather ramai2 mcm ni..
huhu..
sempa jgk berbisnes tu..alhamdulillah.. :)