background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, August 6, 2013

~::IfTaR @ SetIa CiTy MaLL McDoNaLd : SamuRaI BurGEr ::~




assalamualaikum,olllsss....


salam 28 Ramadhan...

di harap u olllsss x kisah melayan cerita2 autopublish saya utk beberapa hari ni...

klau ada any of u olllsss mcm we olllsss baru nk gerak balik ke kg hari ni..sama2 kita doakan semua selamat sampai ke destinasi inshaaAllah...

just nak share kisah hari Ahad lepas,...

mmg betul ckp kwn2 saya..and ckp mr papapapito...saya ni mmg punya satu habit yg sgt tak bagus :(
tak boleh brhenti shopping ,huwaaaaa!!!


niat asal ke setia city mall cuma utk berbuka sbb adik2 semua keluar ke JLN TAR utk kesekian kalinya lepas dh settle bersihkan rumah memvacuum mengemop semua bagai...malas nk ngikut  they ollsss..so trus decided nak ke setia city mall je..dekat & x jammed sangat  brbanding tempat2 lain :)


itupun punyalah ramai manusia kt sna...niat asal nk berbuka di secret recipe atau papa rich..last2 trpaksa ke mcdonald je...mr papapapito kta nak tapau je mkn kt luar sambil layan 2 lil fairies brkejar2an kt tgh padang...alih2 rezeki dapat tmpat duduk....:))


dapatle we olllsss melayan samurai burger ngan tenang :)






bila perut dh kenyang gilir2 solat maghrib kt surau yg sangatla sempit & penuh ngan orang...sempat jugakla mncuci2 mata & mncuci2 poket skali,ahahah!!!

benarla kata mr papapapito tu...saya ni pantang duk rumah nak keluar je...dh keluar plak pantang klau tak beli ape2,ahahah!!!

hasil tangkapan nya a couple of pants dari Uniqlo & Zara ( dlm gambar kt atas skalo td )...hehehe!!


u olllsss layankan jap gelagat bebudak 2 orang ni spanjang mama & papa bershopping :P










alaaahahhhaaaiiiii..redha je la :P

jadi brg2 dh trlampau byk..kenala tambah lg satu beg :P

singgah beli beg yg murah je kt Cotton On :)





okay la ye olllsss...

till we meet again,take care :)


Yours Truly

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Khai♥Rin : anies said...

nama pon pompuan sapa yg x suka shopping kannnnn ;-)

Ratu Hatiku said...

Hihihi kena kawal sifat suka shopping tu..
Selamat hari raya.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
hihih..mmg pantang sungguh :)
amih que faiz & eechaa pun turut tlg mama shopping ker tuuu? :p