background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, August 29, 2013

~:: LakSa JoHoR::~



assalamualaikum,olllssss...

dua tiga hari ni mmg kt our staff room we ollsss ni meriah sangat ngan jamuan makan2 :)

smalam ada jamuan hari raya utk teachers tapi saya langsung lupa nk ambik gambor :P

semalam ada lagi tapi yg kecik2 je...tp sgt meriah jugak...menjamu Laksa Johor kaedahnya :))


jomla layankan pics nya ye :)





inshaaAllah hari ni ada roti jala plak :))


nti sy sharekan gambornya ye :)



till we meet again, u ollllsss take care ye :)


Yours Truly

7 comments:

Kakcik said...

Kakcik sangat suka makan laksa Johor. :)

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Asyifa Mustaffa said...

Sedapnya la hari2 ada mkn2....:-)

KakNi said...

kat office saya ni pakat sibuk nak berpuasa... nak bawak apa2 makanan pun susah... kalau si a tak puasa si b pulak yg puasa... apa2 pun roti jala memang sedap, lebih2 lagi kalau kuah kari daging... hu hu hu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi...

hihi.. meriah jamuan raya..
kat opis cma minggu depan baru diorg wat..

nmpk sedap..cma tak pernah lg merasa mkn laksa johor.. huhuhuu...

Bbwana adienia said...

bestnya ada jamuan dkt opis..macam2 jenis makanan ada ya..hehe..

wawa syaida said...

sedapnya laksa johir...pernah makan sekali je...sbb dulu housemate org johor