background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, August 12, 2013

~:: T-ShIrTS FrOm CamERoN HiGhLanDs::~


assalamualaikum,ollllsss...


sihat2 & ceria2 semua hendaknya ye :)


we olllsss bakal balik ke Kuala Lipis hari ni inshaaAllah :)

mr papapapito tak ambik cuti panjang sebab hujung tahun nanti inshaaAllah nk cuti lagi :)

mula2 kenen2 gakla dia kot2 sempat singgah ke Cameron Highlands nanti...terasa cam dh agak lama tak ke sana :(

tapi tula....mcm tak sempat jekan:(


oh,ya..cakap pasal cameron teringat ada gambor our 2 lil fairies melaram ngan baju2 pemberian my SIL yg sempat ke sana sebelum bulan puasa hari tu:)






sekadar sedutan gambor tambahan:))


alhamdulillah sangat2 balik kali ni dapat balik ngan our Wish...tak dinafikan perjalanan jauh jadi lebih selesa..anak2 pun sangat2 ok:)

tambah2 plak dapat layan their favourite cartoon shows sepanjang perjalanan :)


terima kasih Allah...


okay ye olllsss...doakan perjalanan kami selamat tiba ke destinasi...sebelum gerak nk jenguk pasar isnin jap,eheheh!!


Yours Truly

3 comments:

wawa syaida said...

kalau cameron...takde strawberry memang tak sah kan...comel baju strawberry tu :)

Ira said...

cantiknye baju echaa..
bestnye balik kg ngan kete baru.. hehe..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

hihi..cma baru tahun lepas ke cameron..rase mcm nk pg je lagi.. :)

dimane ade cameron,disitu ade strawberry :)