background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, August 9, 2013

~:: ShOeS Of SkeCheRs & ZaRa FoR 2 LiL FaiRies ::~


assalamualaikum,olllssss..

macamna sambutan lebaran setakat ni?

mesti meriahkan:)))

sy pun alhamdulillah..walaupun penat ke sana ke mari tapi happy sangat2..tambah2 klau tgk anak2 kita happykan :)


inshaaAllah lepas Jumaat nanti akan bergerak pulang ke kelantan kampung mr papapapito..sambut raya kt sna plak...eechaa pun dh tak sabar2 nk jumpa cousinnya kt sna :)


mcm biasala klau raya nikan..anak2la yg paling seronok..kita mak ayah ni tambah seronok tgk anak2 seronokkan:)


eechaa plak brganda2 seronok sbb akhirnya dia dapat pakai kasut raya pilihannya ...ehhehe!!!

entry kali ni just nak share gambor2 sepanjang proses hunting for kasut raya eecha and que faiz kt Sunway Piramid...weekend sebelum mula2 puasa :)

jomla layan gambor ye olllsss :)
























inila dia hasil tangkapan utk anakanda berdua :)

sepasang from Skechers utk eechaa and sepasang Zara Baby shoes utk Que Faiz :)
niat asal nak belikan shoes from Stride Rite dibatallkan sebab dh trberkenan pada yg ni :)

sempat we olllsss berdinner kt Burger King sebelum balik :)





yg mama ngan papa plak last minute baru beli :)






sepasang kasut Adidas utk mr papapapito, and selipar jepun nike yg belum sempat buat raya dh comot :P

utk myself pulak wedges from Guess ngan Lower East Side :)




okayla ye ollllsss...

doakan kami selamat sampai ke Kelantan :)

u olllsss take care ye...


Yours Truly




2 comments:

wawa syaida said...

comel kasut eecha and que faiz...mesti suka kan dapat kasut yang dorang sendiri pilih :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi...

cutenye kasut raye eechaa & que faiz tu :)