background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, August 10, 2013

~:: MY beLovEd COlLeAguEs::~


assalamualaikum,ollssss...


salam labaran yg ke3,ehehehe!!

kami inshaaAllah hari ni dan esok bakal berada di KB...

antara agendanya yg paling utama nk menziarah family mr papapapito di sebelah bachok sana :)

then nak hadirkan diri jugak ke Majlis Sambutan Aidilfitri di our beloved SMSTMFP :)

sambil2 tu kalau sempat nk beraya ke rumah kengkawan yg ada di KB :)


and tak lupa jugak niatnya nakla singgah kt mane2 beli ole2 utk beloved collegues :)

so hari ni u ollsss layankan jela pics of wajah2 ceria my colleagues on the last day sebelum cuti raya hari tu :)


yang paling seronok & meriah walaupun masing2 bertebaran di kg halaman masing2..we olllsss tak pernah miss kabar berita drpd sesiapa sbb whatsapp grup yang xpernah sunyi :)








okayla ye olllssss....

till we meet again,take care :)


Yours Truly

2 comments:

wawa syaida said...

seronok kan bila sekali dapat berjumpa...banyak benda nak story kan :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi...
wah...ceria ni..ni mesti memasing mood nk beraya dah ni.. hihi...
padatnye aktivit akak.. :)