background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, August 19, 2013

~:: InaI Di Jari-JarinYa::~


 assalamualaikum,olllsss....

salam Isnin...hari pertama saya kembali bekerja setelah 2 minggu bercuti :)))

sungguh2 perancangan Allah itu diluar jangkaan kita kan u olllsss...2 minggu sbelum ni sy masih lagi imi yg alhamdulillah....sangat lincah ke sana ke mari...tiba2 kembalinya saya kepada rutin asal dgn segala keterbatasan dalam kesihatan & pergerakan..juga masih dipanjatkan syukur atas segala kurniaan Allah..semoga kelesuan badan akan bertambah pulih dr masa ke masa...yg paling diharapkan semoga SELSEMA & BATUK berpanjangan segera pergi...nikmat yg paling dirindui...DAPAT MENCIUM BAU BUSUK MASAM si 2 LIL FAIRIES...sobsobsob.....


sekadar ringkasan ape yg dpt di buat dlm minggu terakhir cuti raya yg lepas ni...

alhamdulillah sempat depositkn duit raya anak2..walaupun niat asal nk bukakkan akaun baru tapi dek ekrana keadaan kesihatan diri yg tak keruan...sy tak berdaya nak tggu lama2 kt depan kaunter bank tu terus sy ke CDM maybank aje...depositkan semua ke account Yippie anakanda :))

hujung minggu pulak...terasa jugak nikmatnya dapat dimanfaatkn sepenuhnya di rumah...bak kata mr papapapito..ada hikmahnya bila saya lesu longlai mcm ni..at least sy betul2 rehat di rumah,eheheh!!

terima kasih jugak atas kesabaran mr papapapito yg alhamdulillah setakat ni masih kuat melayan kerenah saya yg 'mcm ni' buat kali ke3...ehheheh!!beliau juga sbetulnya perlu kuat mentally & physically sbb semua ni biasanta bakal berlanjutan hingga ke hari sang malaikat kecil lahir ke dunia,inshaaAllah :)

so weekend ni dh pun dimanfaatkan mr papapapito mengemaskinikan wardrobe our 2 lil fairies..wardrobela sangat,eheheh!!

 alhamdulillah...mmg ini dh jadi aktiviti mingguan mr papapapito selama ni cuma kali ni extra workload skit sebab trmasuk ngan sorting out baju2 yg masih nak dipakai & sebaliknya ...

elok jugak buat skarang sbb weekend depan kami bakal balik ke Lipis..inshaaAlla Umi & Aboh nk buat open house...:))

weekend dpn pulak nak balik Terengganu utk wedding BIL,inshaaAllah :)



owhhh...ini part yg seronok jgk...dapat melayan eechaa pakai inai for the 1 st time,kihkihkih!!

inila rupanya Bila ‪#‎anakanda‬ ‪#‎eechaa‬ semangat 

nk ‪#‎berinai‬.... kesian plak tak berapa nk nampak 

manis sbb‪#‎jarijemarinya‬ tak brpa nk runcing, , 

ahaha! mngikut jari ‪#‎mrpapapito‬ Mohd Ramzul ..:)) 



eheheh!!okayla ye olllssss...


till we meet again,....take care ye :))


Yours Truly

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Bbwana adienia said...

hai..salam immiey..

selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin..

Cho Zila said...

tuler anak akak pun belum lagi masukkan duit dalam bank...
echa nak berinaikan.. anak2 akak tak naknyer... katanyer tak cantik...

mama aryan said...

semoga cepat sembuh ye...

Khai♥Rin : anies said...

amboiii kira berinai besar ke ni kak? ;-)

dak-eiza said...

hamboi..berinai!
teringin gak nak pakai raya tu ari tp x sempat
ehhh expecting yg no 3 ke???
ke akk salah paham ni...tahniah leee kalau btolll
:))

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.immi..

Alhamdulillah..semoga bahagia kalian hingga ke syurga..
mesti eechaa teruja dpt pakai inai..sooo suwet..

kak immi expecting ke??
alhamdulillah..bestnye dpt bau bby lagi..

Ira said...

echa pun berinai ye..
semoga cpt sembuh kak imi..

wawa syaida said...

Lupa nak pakai inai la raya kali ni...balik ni nak pakai inai :)