background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, August 7, 2013

~:: IfTaR @ JOm BaLi CafE The CurVe MUtIaRa DaMansaRa::~


assalamualaikum,olllsss...

salam 29 Ramadhan...

inshaaAllah hari ni bakal jadi hari terakhir kita berpuasa di bulan Ramadhan buat tahun ni ;(

semoga kita dipanjangkan usia utk kembali bertemu Ramadha tahun depa,amin :)

hari ni inshaaAllah saya akan ke Dungun utk jalan shopping kt sana,ahahah!!

shopping kt bazar je tau olllsss..and inshaaAllah kalau sempat nk jugak jmpa my bestie kt East Coast Mall or Mesra Mall kerteh :)


apepun just nak share cerita sabtu lepas..

we olllsss beriftar di The Curve , Jom Bali....


sebelum tu sempat pegi tesco belikan stock susu 2 lil fairies yg lately ni sgt susah nak dijejak..kt area subang shah alam & kota damnsara takde stock!!!!



jomla layankan pics sepanjang hari kt sna ...:)













 beria2 cuba kasut ni..berkenan sangat2..tapi colour yg saya nak takde plak size yg sesuai :)

kasut ni pun sangat saya suka..unique tapi x sesuai nak pkai pegi keje atau buat beraya..rugged sangat...


tapi alhamdulillah..akhirnya dapat jugak sy grab kasut raya ..sampai 2 pasang,ahahah!!!


okayla yang tu kita cerita dalam another entry ye :))


till we meet again..u olllsss take care ye :)


Yours Truly

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Tangan dihulur maaf dipinta,
Erat hubungan sesama kita,
Semoga gembira di hari yang mulia ini,
Salah dan silap harap dimaaf,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.imi..

hihih..mesti dah beryaya dgn kasut raya tuu... :)