background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, August 13, 2013

~:: GeT SpLaSHeD aT I-CiTy WaTErWorLD ShaH aLam::~


assalamualaikum,olllsss...


sebelum ape2 nk mintak mahap dulu ye...takut juling mata u olllsss layan entry saya hari ni,ahahahh!!

gara2 malas nak edit & collagekan gambor2 ni saya humban ke semua berpuluh gambor utk u olllsss tatap,ahahah!!

okay,just nk bg idea kut ada any of u olllsss kt KL skarang masih brcuti tapi tak tau ape nk buat and  nk  ke man..bolehla try ke tempat yg we olllss pg sebelumpuasa hari tu,ahahah!!!


okayla,layan gambor jela ye :)












































okay ye olllsss,jgn marah :))


till we meet again,take care olllsss...


Yours Truly

5 comments:

wawa syaida said...

akak....bestnya mandi manda ni...bukan kata budak2...orang besar pun suka ni...mau berendam lama pun tak pe...

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Ira said...

bestnye.. bnyknye gmbr.. hehe..
seronok mandi manda gini kan..

Cho Zila said...

amboi cerita sebelum puasa gitu.. memang banyak aktivitnyer tak berupdate yerk... seronokler anak2 dapat berendamnikan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
ni yg kat ICT tu ye..?
wah... nk pegi jgk...
kene ajak hubby pegi ni,,,