background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, June 4, 2013

~:: 2 LiL FaiRies : Paid A VisIt To SInAr FarHaNa TUppeRwaRe KOTa DaMansaRa::~


assalamualaikum,olllssss...

ape saya buat semalam ngan my lalllingsss...sebelum headed to Maybank..sy sempat singgah ke tupperware centre tmpat sy bernaung utk ambik order ,eheeh!!!

mula2 mr papapapito kecoh jgk..katanya hantar la anak2 ke nursery...senang sikit sy nak ambik barang tuppies..after all walaupun cuti brminggu the fees are still the same..tp memandangkan sayang nak lepaskan peluang brkepit ngan they olllsss..sy bwk je :))
lagipun,eechaa dh boleh diharapkan sikit2 utk tengok2kan adik :))

okay...jom layankan gelagat they both masa sy tgh check orders :))





Que Faiz yg kejenya asyik ketuk cermin ..ehehhe!!
dalam kesekejapan waktu tu pun sempat dia poopoo okayhhh...nasib baikla toilet SF bersih & selesa..dapatla bersihkan dia kt situ :)








okayhhhh..mmg PENUH SEAT BELAKANG miss red..nasib baikla bertiga ngan my lalllinngsss yg cute miut ni je..klau tak harusla yg lain kena naik bus,eheheh!!

sampai je rumah eechaa semangat nk tolong bawakkan one of the mystery packs :))
sayang kakak ...anak mama yg super rajin..as alwaysss :)))

okayyhhh..memangla penuh rumah ni sebelum segala order di pos atau di deliver ke tuan2 empunya :))
 Que Faiz plak..bizi me naram popcorn..siap tuang terus..mungkin dia rasa lagi senang nk makan mcm tu kot,huwaaaaa!!!

okayla....olllsss...kalau takde aral melintang...sy akan ke maybank lagi sekali hari ni...masih belum selesai sepenuhnya semalam..doa2kan semoga semuanya berjalan lancar ye,olllsss...malas sebetulnya nk berulang ke bank ni :((


okayla...till we meet again..take care ollsss...
Yours Truly

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Khai♥Rin : anies said...

tak senget ke kak kete tu dgn tuppies? ;-)


p/s skirt tu sy rembat kat GM plaza chow kit..murah je

Zee Suhaini said...

memang sayang kan kak kalo cuti nak antar anak ke nursery..rigu je rasa..walaupon bayar tetap sama tapi redho jer lah..maybe rezeki dorang..

banyaknya tuppies..rambang mata nengoknya..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..
wah..penuh seat belakang..
alhamdulillah..murah rezeki..
hihi.. que & echa pun budak baik ni..

kenapa ulang alik ke MB tu kak?
huhu..semoga cpt2 settle masalah tu ye..

Anonymous said...

Tupperware Sinar Farhana customer service teruk