background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, June 21, 2013

~:: tHe BirtHdaY SonG SanG FoR EecHaa::~




assalamualaikum,olllssss....

eheheh!!agak lambat menjenguk blog hari ni...pagi2 tadi dh busy handling parents...hari ni ada report card day kt schul :))

video above taken masa eechaa's birthday pre-celebration :)

alhamdulillah malam tadi akhirnya after all the bitter sweet stories disebalik kisah dora cake yg sy order utk her birthday..akhirnya ia jadi kenyataan :)

nanti saya kongsikan pasal her birthday celebration malam tadi..we had it kt Pizza Hut je tapi happynya dapat witness her happiness :)

alhamdulillah..alhamdulillah...

as today is such a busy day ,ehahahah!!

tengokla makcik yg perasan comelll sorang ni..baru dapat membasahkan tekak :))



kihkihikihkih!!
kesian u olllsss trpaksa layan makcik perasan tuan rumah ni :)


yg sebetulnya minggu ni sy mmg agak trkangkang2 teruk betul bahasa
kihkihkih!!!

ntah bilanya tak pernah busy sy nikan?



inila keadaan saya ni schul hari Isnin & Selasa lepas....hari Isnin sangat ceria sbb dapat berita yg sangat mbahgiakan...sehari semalam saya berpikir2..berbolak balik plak kepala otak saya ni nak buat final decision...eheheh!!
harap2 sudila kiranya u olllss mendoakan yg saya dapat buat keputusan yg terbaik utk semua.

uhuhuu!!!budget u ooolllllsss would  botherlakan?
eheheh!!!
redha je la u olllssss....


okayla,ye:)

saya dah nak gerak balik ...
u olllsss take care ye...
have a great weekend ahead:)


Yours Truly



4 comments:

Ira said...

ape kah berita baik itu?
hehe..
semoga dpt buat keputusan yg terbaik & tepat :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

huhu..tulah kita ni...ade masa samapi takde masa...ada masa sampai tak tau nk buat ape..
hihi. apepun ttp bersyukur.. :)

bznye cikgu sorang ni...
nk buat decision ape tu kak?
semoga dipermudahkanlah segalanya ya... :)

Khai♥Rin : anies said...

mcm ada masalah negara je kak...
amiiinnnn semoga diberi kelapangan..

wawa syaida said...

salam
sedap suara akak nyanyi lagi birthday :) nak buat keputusan utk ape tu