background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, June 3, 2013

~:: We PaiD A VisIt To JPN KuaLa LIpiS::~

assalamualaikum,olllssss...
ape khabar hari ni semua?
ceria2 inshaaAllah..
memenuhi minggu terakhir cuti sekolah...ada bnyk jugak urusan yg sy plan nk settlekan hari ni ..moga2 semuanya berjalan lancar,amin:)

urusan pertama ..inshaaAllah bakal ke maybank lagi..ada sedikit urusan di sana...
teringat waktu berurusan di bank BSN di Bandar Baru Lipis last week...punyala heaven berurusan dgn bank & gov counters kt sna..tak pyh menunggu giliran langsung ..suke :))

gambar kt atas tu gambor our 2 lil fairies smpat duduk sekejap..menunggu mama berurusan di kaunter BSN..mama menopup tabungan anak2 :)

sikit ke banyak..tak perlula rasanya saya sharekan kt snikan?bukan ape..klau share gambar makanan kt FB & instagram kecoh org label sakit jiwa..kurang setuju plak saya..tapi kalau share pasal jumlah simpanan kt bank tu..yg tu sy rasa logikla klau dilabel sakit jiwa,ahahah!!

jiwa yg sakit suka menunjuk2..tak gitu olllsss??



 sewaktu berurusan dkt kaunter BSN..xsampai 10minit dh settled..dhla dapat park right in front of the entrance :)
 then proceeded to JPN Kuala Lipis..another heaven..mcm tak percaya je buat IC only took about 5 minutes..eheheh!!of course excluding masa yg diambik utk dpt IC baru tula..kena tggu jgkla sebulan,ehehe!!tp bygkanla klau proses buat IC baru kt KL cmnakan..berapa lama nk kena tggu giliran dr 1 kaunter ke 1 kaunter,huh!!

IC umi yg perlu dibuat baru sbb dah lunyai,ehhehe!!


 isi & bayar ape yg patut..
 terus ambik gambor...:))
bebudak 2 orang ni pun seronok je..tak sempat nk jadi restless pun :))

okayla,olllsss...
kejap lagi anak2 dh bangun..so nak siap2kan ape yg patut...
till we meet again...take care olllsss :))

Yours Truly

5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

buat IC skrg x mcm dulu..berejam! la ni kalu org x ramai mmg cepat..

Nurzakiah Hanum said...

salam
selamat pagi
singgah pagi

Ratu Hatiku said...

Nasib baik cpt je kan buat semua urusan tu.. :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
alhamdulillah...semua langkah kanan ye.. cpt btl servicenye..hihi..

amik pic upload utk tayangan umum ..sakit jiwa.
cma ada terbaca atrikel ni kat paper.. hahaha..

eyeyou said...

kalo niat baik, mesti dipermudahkan..tang parking tu..dpt betol2 dpn pintu masuk..niat menabung utk ank..buat i/c, 5 min jer..hebat org JPNKL (kuala lipis, bkn kuala lumpur ya...)