background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, June 17, 2013

~:: BlaCkPePPeR BeeF PreParEd By Mr PaPaPaPitO FoR LunCH :;~





assalamualaikum,olllsss...
salam Isnin yg ceria buat semua :)

saya mcm biasa...jarang nak melayan monday blues yg tak mnguntungkan tapi merugikan tu,ahahah!!
tambah2 lagi umi ada kt rumah tolong tengokkan our 2 lil fairies...
alhamdulillah..dapatla rehat sikit dari trkejar2 nk hntar & fetch anak2 dari nursery...ehhehe!!mmg seronok tipa kali Umi datang..Umi pun seronok dapat spend masa ngan cucu2 kesayangan :))


apepun,just nak share sikit pasal sabtu lepas...

gambor kt atas tadi ngan gambor kt bawah ni sedutan meeting yg saya attend di tupperware centre pagi Sabtu tu.


bila saya post gambor ni kt FB ngan instagram..a few kengkawan komen yg sy nampak serius,eheheh!!!
sebetulnya time ni tengah drive dgn rasa yg sangat cuak sbb dah trlambat ke meeting tu,kihkihkih!!

gara2 agak kesiangan ..dh trlewat hampir sejam,huwaaaa!!

 nasib baik belum sampai ke agenda recognition waktu sy sampai tu,eheheh!!
kt atas tula hadiah yg saya dapat atas sale achievement last month :))

yg jadi kesiangan tu sebtulnya sebab malam sbelum tu berjimba2 dinner kt Mak Uda Restaurant kt TTDI Jaya ladi,,,balik rumah dh lewat..sambung buat macam2 house chores..,..masuk tido pun dh dekat pukul 3 pg..bangun subuh jap tido balik,eheheh!!

okayla..sedikit sedutan hidangan yg we ollsss layan kt Mak Uda malam tu:)
 nasi minyak :)
 char kuey teow :))


 okay,berbalik ke cerita tupperware...sedikit gambor recognition ceremony :))


lepas je habis meeting...asmbung ngan pick up order plak...
dah penuh bonet seat depan & belakang barula boleh balik...

samai2 je rumah disambut ngan  lauk2 yg super marbeles prepared by mr papapapito,alhamdulillah :))




singgang sotong :)






blackpepper beef :))

dah kenyang perut..rehat2...selepas maghrib barula gerak ke Bukit Jalil...jemputla baca entry semalam klau u olllsssnak tau ape plak yg saya buat kt Bukit Jalil :))


okayla,olllsss...
nak mulakan tugas dengan bismillah...inshaaAllah...
till we meet again..u ollllsss take care ye:)

Yours Truly


Published with Blogger-droid v2.0.10



8 comments:

mama3heroo said...

terliur m3h tgk char kue tiaw tu..lame x mkn..tetiba teringin pulak..hehe

Khai♥Rin : anies said...

waduhhhhhhh leleh kjap!

wawa syaida said...

akak dah tengok kan dulang hantaran dari tupperware tu
jap wawa bagi link
http://wawasyaida.blogspot.com/2013/06/hantaran-unik-dan-canggih.html

adzlinda said...

Nak resepi black pepper bole tak??? hehehee

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.immi..
Biar lmbt asal selamat :)
wah..tahniah2..

hihi..singggang sotong tu pestime kut cma dgr namanya..

nyummiehhhh :)

dak-eiza said...

Wah wah seriusnye dia...hihi
Sedap sume food tu esp beef black pepper
Nom nom nom

ummuaidan said...

wah untungnya bukak posa makanan sedap2 disediakan oleh mr papapapito gut..bertuah kak imi...:)

Gee GTG said...

salam k'imi.. amboi seriusnye muka die..
senyum tikit..
^^..mmmmMMMMMMMmmm~~