background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, June 12, 2013

~:: A SpecIaL TriButE foR EecHaa : TrIp To ThE CoLMaR TroPIcALe ResOrt; ::~


assalamualaikum,ollsss...

siri seterusnya on the tribute...bulan2 terakhir eechaa menjadi seorang anak tunggal,eheheh!!sempat bawak dia ke BukiT TinggI, PahanG:)

jomla layan pics :)






















klau u ollsss perasan ape yg trtampal kt dahi eechaa tukan..actually she was a bit feverish masa ni tapi tetap semangat juangnya tinggi utk berjimba,ahahah!!

okay ye,ollsss..kita sambung lagi nanti ye :)

take care ollllsss...
Yours Truly

9 comments:

Deqla Manjew said...

alolo.. comelnye... tp kenapa dgn dahi dia??

Khai♥Rin : anies said...

deman jatuh no 2 kan eechaa...yg penting jalannnnnn

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

hihi...pagi2 cma diceriakan tgk pic echa yg somel ni..
time ni echa bape tahun kak? tgk pada gaya ni mesti baru dapat kaki...

cute!

Mrs Lurve said...

echa comelnya..demam2 pun jln ag ehh aunty nmpk mcm kool fever je tue kat dahi hehehehe

Ratu Hatiku said...

hihihi elok jerk kool fever tu lekat kat dahi xplak dia bukak erk..Good girl.. :D

Cho Zila said...

ni sebijik cam mak dia lertu... kaki jalan.. demam tolak ke tepi.. best gakkan bukit tinggitu...

eyeyou said...

semangat juang echaa ke atau mak dia nk jalan tuuuu? hihihi

eyeyou said...

semangat juang echaa ke atau mak dia nk jalan tuuuu? hihihi

Ira said...

siannye demam.. tp jalan tetap jalan kan echaa... aimy pun, demam ke x demam ke.. jalan tetap suka..