background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, June 10, 2013

~:: OuR LasT DaY In SwISS HoLIdaY LumUT & KFC KOrEaN DELighT::~


assalamualaikum,olllsss...

sebagai menghormati hari pertama kembali bekerja selepas cuti 2 minggu ..saya masih ingin mngekalkan mood holiday di dalam hati,ahahah!!
since saya tak ke mana2 sangat cuti ni..saya kongsikan kisah cuti di lumut & pangkor yg belum jgk habis2 lagi,ahahha!!

okay2..yg ni dah last okay :P

layankan gambor we ollsss happily splashing kt dalam swimming pool di resort,kihkihkih!!
















 sempat tinggalkan comments yg semoga membina masa check out :)

malam sebelum balik sempat lagi our 2 lil fairies bersplashing kt dalam bath tub,eheheh!!





sesampai KL..perut brkeroncong semua...singgah kejap kt restoren jejantas sungai buloh..pekena KFC..time tu tgh femes ngan ayam goreng dgn korean sauce tukan :)



okayla,ollsss...
caiyo utk diri sendiri dgn macam2 yg perlu disiapkan dalam minggu ni,yessss!!i loike,ahahaha!!

till we meet again,take care ollsss :)

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy moment

wawa syaida said...

waaa memang best ni kan berendam dalam air...kita yg besar ni pun suka...tambah2 budak kecik kan :)

Khai♥Rin : anies said...

bermandi manda gituwwwwww

ezzyra said...

bestnya jalan2..

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Teringat pula masa dulu2 biasa dok gi resort tu. Budak2 kita layan berendam sampai legam (maknya nak pitam dek tunggu mereka dalam panas lit-lit!) bapaknya pula seharian 'menebas' dipadang golf!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
masih mood bercoti ye.. ehehe..
awww..cekcinye que & echa.. hehe..

cma dah rase kepci korean ni..tp..errr... x best la.. huhu
selamat kembali bertugas kak..

Cho Zila said...

kenangan terindah tentulah ingin dikenangkan,, kalau boleh sampai bila2kan... dah sekolah balikkan..

Gee GTG said...

salam kak imi..
hahaha..
baru jer tadi lepas pekena.. kfc..nyum2..^^

dak-eiza said...

holiday mmg syok kan
kami pon x dan nk pi memana cuti ari tu
mebi ujung taon laa
tp akk x suka la KFC korean tu

eyeyou said...

beshhhnyaa..kita x ke mana..:(