background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, June 9, 2013

~:: AnoTheR TriP To The CiTy Of LighTs : I-ciTy ShaH aLam::~







assalamualaikum,ollsss.....
dah hari Ahad akhirnya...dh hampir malam plak tu,hukhukhukhuk!!
berakhir sudah cuti 2 minggu saya ( yg tak berapa nk cuti pun kekdahnya)...
tetap komited menyiapkan kerja2 sekolah di samping bergumpal2 ngan our 2 lil fairies...

okayla,ollsss...
petang ni just nak share gambor on our visit to I-City Shah Alam ..buat kesekian kalinya ,kihkihkih!!!
kebetulan nk hantar BIL ke hostel..nyinggahla skali..menunaikan hajat eechaa yg dh few times asyik tnya..bila nk pegi I-city ngan pokmin...:))

okayla,ollsss...jom pinar2kan mata u olllsss ngan juta2 gambor ni,kihkihkih!!sayang plak nk buang any gambor sebab mmg sangatla cantikkan i-city ni :)

since we ollsss dh berkali2 pegi..dah takde sangat mainan yg belum cuba so berphotoshoot jela :)

btw..boleh layan balik my last entry pasal i-city in our latest visit : day-of-fun-city-of-lights-i-city-shah.

jom...layannnn :))














































okayla,ollsss...cukupla setakat ni saya menjulingkan mata u ollss,ahahah!!
till we meet again di hari Isninesok ...
take care ollsss,,...

Yours Truly

5 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..
huhuh..lama cma tak pegi icty..suka tgk pokok kaler biru!!
seronok la echa dpt ke icty lagi.. hihihih :)

Bbwana adienia said...

Hai immiey ..

bestnya jln2 d ict tu..suka betul tengok suasana dsna..bila laa agaknya bleh sampai sna..huhu..

Gee GTG said...

salam k'imi..
sadis x citer saya..(x citer dah sadiskan..huhu)

saya x pernah pergi ;agi..hahaha
hui..
mesti best kan..
InshaAllah.. satu hari nanti nak pergi jugaklah..^^

dak-eiza said...

wowieee seronok
berpinau mata
tak penah smpi lg, terasa mcm jauh nau bangi ke shah alam tu kih kih

eyeyou said...

ngatkan ada lampu lip lap jer..menan pon ada ekkk