background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, June 7, 2013

~:: Tea TimE :ABC , LaKsa PenaNg & NasI aYaM @ SubanG PerDaNa::~



assalamualaikum,ollsss...
saya baru je balik ber sun bathing kt pasar kemboja sungai  buloh,ahahah!!
pegi dengan my colleague je..anak2 pun saya bwk sekali..xseronok jln tnpa diorang time2 cuti nikan..lgpun sy dah biasa pegi pasar mlm bertiga je ngan budak2 ni so takla kekok sangat...
eechaa pun dh pndai dh tengok2kan que faiz..nak siap2kan dorang utk keluar pun dh tak susah sangat..tak renyah sangat sbb eechaa dah pandai uruskan diri..mandi,gosok gigi..pakai baju sikat rambut,pakai bedak,..semuala :))
tolong sikatkan rambut adik..groomkan adik pun boleh:))
pic above tu time dia tgh sikatkan rambut adiknyala tu..sambil potpetpotpet..katanya rambut que faiz dah kusut,ahahah!!

petang semalam saya bwk dorang ke sekolah jap..ada keje skit yg nak dibereskan...jom layan gambor they ollsss semalam :)


dalam lif..nak shoot ke staffroom mama kt 3rd floor :)


sebelum tu sempat me'rumah sendiri' kan office boss mama time mama pegi ambik kunci nak bukak staffroom :))

session me'rumah sendiri' kan staffroom mama plak:)

habis porak peranda projects of my students di buat dek que faiz...jenuh jgk kakak eechaa tolong kemaskan sambil membebel2..ehheh!!
bebella byk2 kakak..mama suka dengar comelll je :))





then.,janji ngan mr papapapito jumpa kt warung ABC & Cendol kat Subang Perdana coz kakak eechaa dh bising lapar..nk makan ABC katanya :)


 laksa penang feberet mama:)
 kakak eechaa layan ABC & NAsi AYam..mmg feberet diala ni :)

 Que Faiz plak tak lengkap juadahnya tanpa mr oreo..di taramnya habis2an sesampai rumah sampai di sepah2kan dalam bilik mcm ni..kt atas sejadah plak tu...hhrrmmmm..laayn jela ,eehehhe!!




okayla,ollsss..nk rehat2 jap sambil belek2 hasil tangkapan di pasar kemboja tadi..inshaaAllah mr papapapito balik awal skit hari ni...nk ajak we olllss shopping lagi katanya,hoorayyy!!

till we meet again,take care ye :)

Yours Truly

2 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
hihi.. cma tertumpu pada makanan tuuuuu..
baiknye budak berdua ni ikut mama ke opis.. hihi.. ;)

Khai♥Rin : anies said...

kt area mn psr kemboja tu kak? tingin gak nk g