background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, June 20, 2013

~:: EeChaA's 4Th BiRthDaY PrE-CeLeBratioN ::~



assalamualaikum,ollllsss....

dah hari Khamis,yeaayyy!!!
ape yg excited sangat tu??
ahahah!!!takde ape pun sbenarnya..tp akhirnya dapat betul2 celebrate eechaa'a birthday..dlm erti kata dapat makan2 & potong cake yg sbetulnya ,ehehe!!

alkisahnya...birthday diakan jatuh weekday..lepas tu nak kena adjust punya adjust nak bolehkan makan2 & potong2 kek tu boleh di join Tok Mi & Tok Aboh skali..so malam nila malamnya...inshaaALLAH...u ollsss doa2kan smoga everything goes on smoothly ye..*psssttt..byk betul cabarannya,tau* kita story later2 ye ,kihkihkih!!!

 anak gadis manja comel & bijak ni plak hari2 kot duk buat countdown ke birthdaynya so hari yg betul2 birthdaynya tu tetap dia nk potong cake & blow candle:)

so,mama kena backup ngan plan B..cari je mane2 cute cake yg ada one of her favourite character which is Hello Kityy...sesampai je rumah sy terus bisik2 kt dia..peluk2 dia cakap mama beli yg kecik je tau..yg kitty je tau..sbb yg besar nanti kita nak potong2 & blow time Tok Mi & Tok Aboh ada :)

nasib baik dia ok & redha ,ahaah!!
psstttt...she's such a determine girl,tau :)))

alhamdulillah..she was still so happy & excited...
berlari2 ke arah saya lepas blew the candles & hura harakan cake tu...

"thank you ,mama..sebab ucap birthday kakak" ahahah!!
kira bolehla kan utk budak 4 thn,eheheh!!


okayla...jom layan gambor2 sepnjang our beloved lil girl ni melenjankan cake tu bersama her partner in crime, si Que Faiz..ahahah!!!














okayla,olllssss....

till we meet again,take care oollllssss :))

Yours Truly

11 comments:

ummuaidan said...

Kemain seronok lg echaa dpt celebrate besday yer...kek kecik pun jadilah kan echaa, janji dpt celebrate..:)

Bbwana adienia said...

Happy birthday to Echaa..moga jadi anak yang pintar, baik, rajin, hormat orang tua dan solehah..amin.

Nurzakiah Hanum said...

happy b;day

Khai♥Rin : anies said...

amboiiiiii eechaa...happy noh! ;-)

Ira said...

seronoknya echaa..
comel kek dia :)
pre-celebration pn da nmpk meriah. hehe..
happy birthday echaa..

eyeyou said...

siap ada pre-besday ya echaaa...

Cho Zila said...

kitani sebagai ibukan memang teringin ngat nak tengok anak kita gembirakan... echa memang Nampak syiok habis...
oklertu nanti kek besar lagiler bertambah happpynyer...

Rai Ourkizuna said...

cutenya kek!! hello kitty lagi.. happy birthday echa..

damia pun suka hello kitty..trait budak pompuan kot kan..hahaha..

Gee GTG said...

baik nye echaaaaa..
meh cium sikit..
happy birthday sayang..
jadi anak yang solehah y.^^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

sweet little girl eechaa dah 4 tahun! yeay!
alhamdulillah..bijak girl ni..
tak byk songeh..
mama dh sediakan special kek dora utk eechaa..
hihi :)

wawa syaida said...

sweetnya...wlupun kek tu kecil tapi comel :) happy je tengok echaa...mesti dia seronok kan