background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, May 22, 2013

~:: 2 LiL FaiRiEs iN acTioN ::~




assalamualaikum,olllssss....

it's gonna be another hectic day today :)
dr pagi akan ada latihan fire drill, practices on teacher's day performances as well as a rehearsal on that jugak hri ni...then ada meeting lg after school :))) gud luck utk saya & the gang :))


rasa mcm nak patah je tulang blkg ..penat tak hengat...kebetulan pulak mr papapapito jugak super busy since last 2 weeks...kekadang dh tgh malam bru habis keje...Que Faiz plak dr semalam tak brapa sihat...wahhh..dugaan sgghkan..tapi takpela...kesukaran & lesakitan itukan pahala..inshaaAllah :))

apepun,semuanya saya pandang sekilas je sbb dh seronok ngenangkn tinggal 2 hari je lg sblm school holidays akan bermula.........HOOORAAAAYYYYY!!!!!


okayla,hari ni nak bwk u olllsss layan videos of our 2 lil fairies...sama2 dapatkan mood mama yg dh tak sabar nk spend the whole holidayssss ngan buah2 cinta kami ni :)))


above video...lagu Jari by EEchaa aka Kakak :))


yg ni plak video of bebelan kakak pasal one of her bestie kt school :))



ini plak Que Faiz..on his 1st driving lesson...on how to on the wiper,ahaha!!!




okayla,olllsssss....

dh nk masuk class ni...
till we meet again..take care ollsss...

Yours Truly

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

layaaaaaaaaaaaaaan

Khai♥Rin : anies said...

hehehehehe echaa comel je siap dgn gaya sekali tu

eyeyou said...

echaa ckp beriya..mak wat donnu jer..
que sonok bawak mama jalan mana tu?
sonok kan tgk gelagat anak2..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
hihi..tgk keletah anak2 ni dah buat kita rasa terhibur.. kemain eecha berceloteh.. hehe.. que tak sihat ke??
semoga cepat sembuh ye syg.. nnti kita sama2 kejekan wiper mama.. hihi.. :)

Ratu Hatiku said...

ala...akk xblh tgklah.. :(

Ira said...

selamat bercuti kak imi.. hehe..