background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, May 31, 2013

~:: QuE FaIz & His BattERy OpEratEd CaR : Mr ReD ::~


Que Faiz dapat lepaskan rindu dendam pada his mr red :))

assalamualaikum,olllssss...

maafla ..hari ni trpksa ber auto publish je...trsangat2 bz dr semalam :)


sedikit sedutan gambor aktivities 2 lil fairies pada hari pertama di Bandar Baru 
Lipis..*psssttt..agak mati kutu kt sni..tak tau nk berjimba ke mana ,eeheh!!*


gara2 kesangapan ..jujurnya mmg dh bertahun rasanya saya tak betul2 sit back and layan tv sehari2an mcm ni..so mmg mati kutu dibuatnya,eheheh!!
dahla mmg tak tau mane nk pegi kt Lipis ni,ngeheh!!

so,settled lunch & ape yg patut..terus ajak Umi keluar berjimba,ahahah!!berjimbalah sahhhhnggaaatttkan,kihkihkih!!

 pusing punya pusing... bawak diorang ke playground :)
 our tea break sblum keluar..mmg syok pekena cekodok bilis panas2..nga kopi kacip fatimah gitu,hikhikhi!!
mama yg kemaruk nk brgambor depan cermin,ahahah!!layankan je la olllss...


okay,ye..nanti dh lapang saya kembali marathon ke rumah u olllsss semua:))

take care olllss....
Yours Truly

5 comments:

Ira said...

Kt lipis takde sungai ke?
Hehehe.. g mandi sungai best ni :)

Khai♥Rin : anies said...

g rumah tok ti la... ;-)

dak-eiza said...

kita penah smpi lipis gak
pekan pon suram..itu taim wiken tu
hihi..jgn majuk ye
honestly mmg nothing kann
:P

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
hihi..bercuti umah Tok Ma pun bz ke.. hihi.. superwomen sungguh :)

itu kete kesayangan que ke?pin pin..jom nk tumpang sekaki..


*hihi..tunggu time yg sesuai nk pekena abc frado ngan akak* :)

baby comel said...

Ada anak2 kecik mesti tak bosan kan :)