background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, May 24, 2013

~:: EecHaa'S FaVouriTe : RoTi CaNai @ HaKim ResTauRaNt SEkSyeN 7, ShAh aLaM::~



assalamualaikum,olllssss...

alhamdulillah..bermula sudah cuti sekolah :))))*senyum dr telinga kiri ke telinga kanan* ahahah!!
setelah penat hampir trduduk mengelolakan Sambutan Hari Guru..task yg diberi hnya pada pagi Isnin minggu yg sama...a very last minute with a short notice task....sy mmg trasa sgt lega..and actually blessed dgn colleagues yg sgt2 cooperative..very positive..instead of looking for excuses and pointing fingers..all of them willingly helped me in finding ways and solution..thanking my bosses jgk yg sabar & sudi mberi sgla guidance and tak bosan mnghadap saya & soalan2 sy once in a very few minutes,ahahah!!

layakanjela bebelan saya u olllssss..dh trkeluar tajuk pun,ahahah!!

okayla,..teacher's day celebration punya cerita kita share kemudian,ye :)

di hari cuti yg indah & tenang ni u oolllsss brekfes ape..dapat pekena roti canai cun jgkkan??

eheheh!!sy pekena nasi goreng dah...sejurus lepas subuh tadi mr papapapito dh gorengkan :))
Domino's Pizza yg dihadiahkan my student smalam pun masih blm terusik..kjp lagi  bila 2 lil fairies dh bngun bru igt nk panaskan..tak taula dorg nk mkn ke x :(
alkisah pizza mmg kurang sambutan kt rumah ni gara2 since sy mngajar di private school..pntang ada celebration ape2,,mesti ada student yg hadiakhkan Domino's pizza..boleh x?ahahah!!
and 1 lg kek Secret Recipe...jadinya mmg sangat jarang sy akan beli food dr these 2 ..sbb mmg dh x daya nk nelan kekdahnya...

okayla,dh melalut2..cerita roti canai ni..our gorgy eechaa sangat2 suka mkn roti canai tp her most feberetnya are roti planta & roti bom...

jomla layankan our pics masa ke Hakim Restaurant..one of the most famous mamak restaurant kt Seksyen 7 Shah Alam..:))

singgah supper kt sini klau x silap ahad mlm last 2 weeks kot..sambil2 nk hntar my BIL ke hostelnya :))

jom layan......:)))






okayla,olllsss...tgh kenen2 mr papapapito keluar shopping2 skit hari ni,ngeheheh!!!kebetulan ada a few kenduri yg bakal di attend :)

alhamdulillah..rezeki banting tulang xkira masa,uhuhu!!

walaupun we ollss yg keje kt private sector ni blm dpt gaji tp stakat nk lepaskan gian nk shopping tu bolehla lagi...eheheh!!!

paling takpun dptla sekali-skala bwk family jln2 & mkn2 ..blnja dorg make them happy..bukannya asyik mngendeng mnghrapkan family je blnja kitakan?ataupun..takdela smpai nk tggu dpt bonus baru boleh mkn sedap2 & shopping2..kesiankanla diri kita..klau trlalu byk mngendeng ni tkut lama2 org mnyampah,uhuhu!!!ape lagi klau kita bngga dpt mngendeng..uhuhu!!sgt mnyedihkan :(


*jgnla meluat dgr ayat ni..tak tujukan pd u olllsss pun,ahaha!!sebtulnya nk encourage u ollllsss utk buat part time job..inshaaAllah utk financial freedom kita sndiri jgkkan:) *

mungkin boleh mulakan dgn jd downline sy dlm biz tupperware..inshaaAllah..takkan ada usaha yg sia2:))




okay ye olllssss...sy tgh marathon mbalas jejak u olllssss ni..tggu saya dtg ye..inshaaAllah :))

till then,take care ollllssss...

happy holidayssss!!!
Yours Truly

6 comments:

ummuaidan said...

selamat bercuti kak..
best jgk kalau ade side income gitu kan..kalau rajin dptlah byk kan..:)

LYAfrina said...

selamat bercuti..

hihi..bestnyer dia makan roti canai

eyndayusoff said...

Pandai dia makan roti canai :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..
hehe..cma pun senyum sampai pusing abis telinga..^____________________^
hehe.. baru menyekik roti canai semlm.. nyum3...
seronoknye dpt luangkan masa together2 mkn dgn family... hihi...

errr... mcm terasa je dgn statement last tuh.. hihih..
semoga biz tuppy akak semakin maju ye.. :)

Gee GTG said...

salam k'imi..

amboi pizza malaaysia nampak..^^

Khai♥Rin : anies said...

restoran ni pemes betul esp bla jd port utk tgk bola ;-)