background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, May 1, 2013

~:: DiNNeR @ UpIn - IpiN CafE & ResTauRaNt, ShAh aLaM ::~

assalamualaikum,ollsss...
salam Hari Buruh,eheheh!!!

so, ape plan ngan family hari ni??

saya ni masih berfikir2 lagi...sbb tak boleh heavy2kan hari ni..esok keje balik..weekend akan jd weekena yg super chaotic..so mungkin ambik pndekatan rilexxxxxxx & chilllll je,eheheh!!

yg pasti akan ke shah alam skejap ,,handing over tuppies ke BIL utk dititipkan ke SIL,inshaaAllah :)

klau u ollssss pn blm ada plan..ape kata bwk anak2 bersantap kt Upin - Ipin cafe ni?
semua budak pn sangat adore kan Upin-Ipinkan?
that's why we were thete last Friday :)


jom,let the pics do the talking,ye :)

the menu booklet :)

the custom made items :))








 the merchandise ..mcm2 ada....name it :))







penuh kiri kana depan blakang ngan characters in Upin IpiN :))


Us in Action :))











the food that we had :)

the entrance :))



okayla,olllssss...

nak settlekan house chores sikit..ingat nak vacuum carpet :))


till we meet again,take care ye:)
Happy Holidays

Yours Truly

4 comments:

mama_ka0ri said...

salam kenal..

bestnya ade kedai makan upinipin..mesti anak saya suka jugak kedai ni..kalau ada area sini confirm ajak makan kat sini hari2..haha..

anyway, saya follow blog ni yer..jemput singgah blog saya juga..:)

dak-eiza said...

kat bangi pon ada ni
kemain suke anak2 kalau ke sini
memacam yg nk dicapai beli selain makan adoiii haha

ummuaidan said...

wah kalau bawak anak2 kerestauran nie mesti depa suka sangat kan...

Ira said...

aimy pun suka sgt ngan upin ipin..