background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, May 26, 2013

~:: JimBa-JimBI @ PanTaI BatU BurOk KuaLa TeRenGGaNu::~



 assalamualaikum,olllssss...
seronoknya cuti pnjang weekend nikan?
saya masih lagi merangkak2 nk balas jejak u olllsss..maafkan saya,ye...almaklumla..cuti2 mcm ni mmg akan tiap2 hari will be fully occupied ngan plans with familykan?:))


sekejap lagi kami akan ke Seremban..attending another kenduri of our long lost friend,ahahah!!!
what a small world..Aboh dpt jejaki the family again lepas pindah ke Kuala Lipis :))

and Aboh suggested klau sempat & cuaca mngizinkan we olllsss nk lepak2 kt PD jap...eheheh!!that's my Aboh ..he loves pantai very much just like me:))

then cakap2 pasal pantai teringat time balik kg for GE13 tu,we olllsss sempat lepak2 kt Pantai Batu BUorok ni,...one of the most famous beach kt KT..tmpat sy main gelongsor tebing waktu kecik2 dulu...tp ini antara pantai yg klau we olllsss dtg we olllsss cuma main2 di gigi air je,..almost everyone tahu & ada warning signages everywhere yg pantai ni tak sesuai utk mandi...selalu jadi fenomena pasir jerlus :((


okayla..jom layankan the pics septang we olllsss melayan coconut shake, keropok lekor,goreng pisang, ikan & sotong celup tepung sambil mnhirup wanginya see breeze :))











kebetulan waktu ni tgh meriah ngan street campaigns utk GE13...riuh rendah ngan bunyi hon..sangat terasa roh pilihanraya time tu :)))





then we olllsss gerak balik sbelum maghrib :))

bebudak berdua ni pun dh kepenatan :))

 okay ye olllsss nk siap2 gerak ke Seremban ni ...u ollllssss take care,ye :))
Have A Great Weekend:))

Yours Truly

5 comments:

Gee GTG said...

wah!!!
meriahnye k'imi..^^
seronokkan cuti2 mlaysia ni..^^

Khai♥Rin : anies said...

bila tgk pic ni terasa nk g laut jugakkkkkkkkkkk

Ratu Hatiku said...

Dah lamanya kaki nie x jejak pantai...uhuhuhu

aizu's life said...

best3.. lameeee dah x g pantai.. pasir jerlus tu bahaya.. kena hati2 bila g pantai..

sal ya said...

esok baru nak balik Ganu.