background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, May 28, 2013

~:: HoLiDaYS OffIciaLLy STarTed : BanDaR BaRU LiPis ::~




assalamualaikum,olllssss...

alhamdulillah..semalam saya ngan our 2lil fairies officially started our holidayas kt my parents' kt Bandar Baru Lipis :))

mengambil pluang utk betul2 berehat gitu kekdahnye..walaupun tanpa mr papapapito..selalu jgk time cuti pnjang mcm ni...kengkawan rapat atau colleagues akan ke oberseaskan?paling tak pun pg Indonesia kekan?tmpat yg best utk shopping and yet a budget vacation kan?

diorang pun slalu jgk tnya we ollsss kenapa belum pernah ke oberseas..eheheh!!

inshaaAllah..akan sampai jgk 1 hari nti..sy& mr papapapito sebtulnya punya long-term plans..inshaaAllah..masih menabung ke arah itu:)))mudah2an trcapaila hasrat sperti yg dirancang...ada 2 je tempat yg mmg we olllsss sgt2 nak pegi...:))biarla dh sampai masa nti kita sharekan :))


okayla...pic kt atas tu gambor indahnya langit time we olllsss baru je sampai Lipis :))
subhanallah ..cantikkan..waktu ti langit dh mula mendung nk hujan :))



then,nak sahre ngan u olllsss gelagat our 2 lil fairies time nk berpisah ngan mr papapapito semalam,hukhukhuk!!kihkhkih!!

dalam pada mama & papa sibuk pack2kn baju bebudak 2 org ni..tetiba nampak susunan mini cream crackers ni kt atas lantai dlm bilik,ahahah!!
bertuah betul eechaa ni!!!spnjang2 tepian rug tu dia susun!!:)))



mr papapapapito kena bully ngan eechaa...puting buruk Que faiz dipakaikan pada hidung mr papapapito,ahahhaah!!



tengah2 mama bersiap2 pakai tudung bagai nmpak makcik ni dh taram blusher mama kt seluruh muka,...tp pndai plak dia highlight lebih tang pipi,ahahah!!



okayyhhhh..adios papa!!hasta la vista..jumpa lg in few days time :))
jgn nakal2:))

perjalanan yg sangat smooth..alhamdulillah..dah sampai lipis xsampai 3 jam perjalanan..

singgah sekejap tapau mcdonald kt gombak je jap:)


Jomla layankan gelagat bebudak ni mlm tadi :))







Que Faiz still asyik melayan tellytubbies..one of his favourite show :))

happy & happening..riuh rendah rumah TokMi & Tok Aboh..tmbah plak mlm tadi sejuk je walaupun aircond tak on :)))
seronokla meriah ngan suara bebudak ni..klau x rumah ni sunyi je..tggl TokMi ngan TokAboh berdua je..dhla Ucu duk hostel..cucunda pun dua org ni je :))

okayla,ollsss...
saya nk mngemaskan miss red skit...nak hntar ke bengkel to beautify it:))) yeehaaa!!baru semalam settledkan roadtax & insurance nya...hari ni nak sesi mncantikkan dia...kuikuikui!!


till we meet again, take care ye olllsss...

Yours Truly

12 comments:

Kakizan Omar said...

Selamat Bercuti.. :D

Nurzakiah Hanum said...

syoknya jln2

Noe said...

syoknya dapat cuti lama2...selamat bercuti

aizu's life said...

holidayas yer kakak.. hihi...
haaa.. yg pic biskut susun2 tu kite de tgk kat fb.. mcm2 perangaiii bdk2 tu.. hehehe..
slamat bercuti!!

Khai♥Rin : anies said...

xde keje la tu ye dok susun biskut ;-)

Gee GTG said...

salam k'imi.. hui...
happy holiday!!
hehehe~~
best lah dienyer..^^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
okeh.. ade bau kejelesan disini..
mihmihmih. .. ;p

selamat bercuti kak... have a great holiday :)

Bbwana adienia said...

salam immiey..

bestnya bercuti dengan anak2..happy holiday..

sal ya said...

macam2 ragam si kecik tu.

mama aryan said...

seronok dapat bercuti balik kg kan.

Ira said...

seronoknye kak immi cuti lama... jeles. :)

eyeyou said...

echaa pkai blusher kat dagu ker? hihi